Τρία από τα πιο δημοφιλή, επιτυχημένα και σέξι μοντέλα της Victoria’s Secret αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους ασκήσεις εκγύμνασης, αποδεικνύοντας ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα καλογυμνασμένα σώματά τους είναι πιο αξιοζήλευτα από ποτέ. Αν σκοπεύετε, λοιπόν, να ξεκινήσετε γυμναστική πάρτε ιδέες που σίγουρα θα φέρουν αποτελέσματα.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι ένα από τα ελίτ σούπερ μόντελ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της όταν δεν φορά τίποτα άλλο εκτός από το μπικίνι της (έχει ακόμη και τη δική της σειρά μαγιό). Πώς, λοιπόν, το supermodel από τη Βραζιλία διατηρεί τη σιλουέτα της;

«Η Αλεσάντρα έψαχνε για ένα πρόγραμμα που να στοχεύει και να τονώνει ειδικά τον πισινό της χωρίς να διογκώνει τα πόδια της. Ήθελε τα πόδια της πιο μακριά, τους μηρούς της πιο λεπτούς και τον πισινό της τονισμένο και σφιχτό», είπε στο Shape ο Leandro Carvalho, ειδικός στο fitness. Και έτσι, εφηύρε το διάσημο πλέον Brazil Butt Lift. Η ιδέα πίσω από την συγκεκριμένη προπόνηση είναι να κρατήσει τους συμμετέχοντες να κινούνται και να εργάζονται ενώ τα πόδια και οι γλουτοί τους «καίγονται» μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Το Brazil Butt Lift είναι στην πραγματικότητα μέρος της εταιρείας προγραμμάτων γυμναστικής Beachbody και είναι προσβάσιμο μέσω του Beachbody On Demand. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο -και οποιοσδήποτε άλλος- μπορεί να συνεχίσει μια ρουτίνα ανύψωσης των γλουτών από οπουδήποτε με σύνδεση στο ίντερνετ.

Ζόζεφιν Σκράιβερ

Ζόζεφιν Σκράιβερ

Η Ζόζεφιν Σκράιβερ το 2019 αποκάλυψε στο Byrdie ότι «ορκίζομαι στην προπόνηση με βάρη». Τόσο πολύ, που μαζί με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Τζάσμιν Τουκς, δημιούργησαν έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στις από κοινού προπονήσεις, με ασκήσεις ενδυνάμωσης, γιόγκα και ασκήσεις σωματικού βάρους. Αν, ωστόσο, θα έπρεπε να υποδείξει μόνο μία άσκηση αυτή θα ήταν τα επαναλαμβανόμενα burpees (squat thrust με πρόσθετη στάση μεταξύ των επαναλήψεων, μια άσκηση για ολόκληρο το σώμα που χρησιμοποιείται στην προπόνηση δύναμης. Η ίδια η κίνηση είναι κατά κύριο λόγο μια αναερόβια άσκηση, αλλά όταν γίνεται διαδοχικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αερόβια άσκηση).

Παρόλο που είναι η λιγότερο αγαπημένη της, όπως η ίδια δήλωσε στο Harper’s Bazaar το 2018, «επειδή πονάνε περισσότερο», παραδέχτηκε, επίσης, ότι είναι «μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που λειτουργεί για ολόκληρο το σώμα».

Σάρα Σαμπάιο

Σάρα Σαμπάιο

Η Σάρα Σαμπάιο έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της στο Elle ότι η τυπική εβδομάδα των προπονήσεών της ποικίλλει αρκετά από τη μια μέρα στην άλλη, ειδικά όταν προετοιμάζεται για το Fashion Show της Victoria’s Secret. Ενόψει της μεγάλης ημέρας, θα επικεντρωθεί σε πολλές ασκήσεις και σε «βαριά βάρη». Επιπλέον, θα συνεργαστεί με τον προσωπικό της προπονητή και θα κάνει κάποιες ασκήσεις cardio. Αποκάλυψε, επίσης, ότι παρακολουθεί μαθήματα speening. Κάτι σας ομαδικό μάθημα ποδηλασίας. Τα μαθήματα κυμαίνονται από 30 έως 45 λεπτά και περιλαμβάνουν διαλειμματική προπόνηση καθώς και ενδυνάμωση ή γιόγκα, ανάλογα με την εστίαση του μαθήματος.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Healthline, αυτός ο τύπος διαλειμματικής προπόνησης υψηλής έντασης (HIIT) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την καρδιαγγειακή ικανότητα ενώ καίτε σημαντικές θερμίδες τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά από μια προπόνηση.