Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν καθημερινά τη Σάρα Σαμπάιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θαυμάζοντας την ομορφιά του σούπερμοντελ- αγγελάκι της Victoria’s Secret. Το υπέρλαμπρο μοντέλο από την Πορτογαλία αποτελεί έναν πραγματικό χαμαιλέοντα όσον αφορά στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της, μην διστάζοντας να δοκιμάσει τα πάντα: από ένα γοτθικό σκούρο κραγιόν και έντονα μάτια με τολμηρά χείλη, μέχρι κυματιστά μαλλιά και αλογοουρές, όλα μπορεί να τα δει κανείς στον λογαριασμό της.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο elle.com η Σαμπάιο αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει. Το φοράει καθημερινά και νιώθει τόσο υπέροχα, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσει κάτι άλλο στο πρόσωπό της.

Αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο της highlighter, το οποίο συστήνει ανεπιφύλακτα, ακόμη κι αν δεν έχετε το χρόνο για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. «Λίγο highlighter στα ζυγωματικά, κάτω από το φρύδι και στη γωνία του ματιού σας είναι αρκετό για να φωτίσει πραγματικά το πρόσωπό σας και να το κάνει να φαίνεται πάντα φρέσκο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια λατρεύει να το φοράει στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και σε διάφορες εκδηλώσεις που είναι καλεσμένη. «Σε αυτές τις περιπτώσεις πριν φύγω από το σπίτι θα φορέσω λίγο περισσότερο», αποκαλύπτει.

Ο λόγος που το λατρεύει και δεν το αποχωρίζεται; «Μου αρέσει το εφέ που δημιουργεί όταν γυρίζεις στο φως και αυτό αντανακλάται στο πρόσωπό σου, κάνοντάς το να μοιάζει άκρως υγιές».