Ο Dirty Harry δεν έδινε δεκάρα αν άρεσαν ή όχι τα κοστούμια που φορούσε και ο John Wayne δεν αισθανόταν καμία αμηχανία για την σκόνη που κάλυπτε το μαντήλι του.

Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει τους άντρες: Είναι αδιαπέραστοι από την κρίση ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι στιγμής οι γυναίκες. Φαίνεται όμως ότι τα δεδομένα άλλαξαν γιατί και οι άντρες άνθρωποι είναι και λογικό είναι να θέλουν και τα κοστούμια τους να αρέσουν και τα φουλάρια τους. Αν λοιπόν πιστεύατε πώς οι άντρες δεν είναι ευάλωτοι, κάνετε λάθος. Εδώ είναι πέντε από τις ρωγμές που είναι δυνατόν να εμφανιστούν στην πανοπλία της αντρικής αυτοπεποίθησης!

Ένα «μίζερο» αυτοκίνητο
Μπορεί στις μέρες μας ένα καινούργιο αυτοκίνητο να μην θεωρείται πλέον μια καλή επένδυση, δεν παύει όμως να διευκολύνει τη ζωή μας. Και μπορεί ένας άντρας να μην χάνει το κέφι του αν το αυτοκίνητό του είναι μες στις γρατζουνιές ή να μην τον νοιάζει αν το φωτάκι κρέμεται από τον ουρανό του αυτοκινήτου ή αν τα καθίσματα έχουν το μαύρο τους το χάλι ή αν το cd player δεν λειτουργεί ή αν ο ιμάντας του ανεμιστήρα αρχίζει να κλαψουρίζει σαν ένα ζώο που πεθαίνει. Μέχρι πότε όμως; Μέχρι τη στιγμή που θα υπάρχει περίπτωση μια όμορφη γυναίκα να καθίσει στην θέση του συνοδηγού. Πιστεύετε ότι είναι υπερβολικοί; Αν ναι τι θα λέγατε να σκουπίσετε το παρμπρίζ μια που οι υαλοκαθαριστήρες είναι σπασμένοι;

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο baby.gr…