Μοιάζει σαν να μην την αγγίζει ο χρόνος, παραμένοντας εκθαμβωτική στα 63 της χρόνια.

Και η ίδια αποκαλύπτει τι τρώει για πρωινό και πώς κρατιέται σε φόρμα…

Η Σάρον Στόουν αποκαλύπτει τι κάνει και παραμένει εκθαμβωτική στα 63 της

Καρπούζι τρώει λοιπόν το πρωί η Σάρον Στόουν και μετά κολυμπά στην πισίνα της. Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της περιλαμβάνει μπάνιο με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα, έτσι παραμένει νέα και ωραία.

Αυτό δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη στη Wall Street Journal την Τρίτη, λέγοντας πως βρίσκει χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό της παρά το γεγονός ότι έχει την καριέρα της, αλλά και 3 γιους.

Κοιμάται υποχρεωτικά 8 ώρες τη νύχτα, κάνει γυμναστική, κολυμπά πολύ στην πισίνα, τρώει φρούτα για πρωινό και κάνει μπάνιο με άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα.

Αυτά λέει ότι τη βοηθούν να παραμένει σε φόρμα, όσο ο κόσμος συζητά το φερόμενο ειδύλλιό της με τον νεαρό ράπερ RMR. Ο αμερικανικός σκανδαλοθηρικός Τύπος τους θέλει ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες.

«Το αγαπημένο μου πρωινό είναι καρπούζι με τυρί φέτα και μέντα, με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο», δήλωσε η ίδια, «έκανα πολεμικές τέχνες όταν ήμουν νεότερη. Δεν έχω προπονηθεί εδώ και δεκαετίες, αλλά μου αρέσει ακόμα να δίνω μπουνιές».

Δεν παραλείπει επίσης να κολυμπά καθημερινά στην πισίνα της, στην έπαυλη που διατηρεί στο Μπέβερλι Χιλς. Την πεταλούδα επιλέγει ως τρόπο άσκησης στο νερό, «είναι μια καλή συνολική άσκηση για μένα».