Είναι χιλιάδες πλέον οι γυναίκες που λένε «όχι» στην αποτρίχωση και έχουν γίνει… μέλη του κινήματος «αξύριστα πόδια». Κι όμως, αυτή είναι μια νέα μόδα που έχει κατακλύσει τον κόσμο.

Το μπλογκ που έχει δημιουργηθεί τις καλεί να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ξυραφάκια, κερί και αντ’ αυτού να ποστάρουν φωτογραφίες με τα… αποτελέσματα στα social media> Και δεν είναι διόλου λίγες εκείνες που το κάνουν. Κατά το κίνημα, η «αντίσταση» στην αποτρίχωση αποτελεί μια νέα δήλωση όσον αφορά στην ομορφιά. Ότι δεν υποτάσσονται στις κοινωνικές προσδοκίες όσον αφορά στα πρότυπα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Παράλληλα, και άλλα μπλογκ ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια για ενώσουν τις γυναίκες κατά του ξυραφιού. Έτσι, είναι πλέον πάρα πολλές οι κυρίες ανά τον κόσμο που ποστάρουν φωτογραφίες με τα τριχωτά άκρα τους. «Όταν σταμάτησα να ξυρίζω τα πόδια μου, μου πήρε χρόνο για να το συνηθίσω και να νιώσω όμορφα με τον εαυτό μου. Αλλά όταν είδα και άλλες γυναίκες να ανεβάζουν φωτογραφίες τους, με βοήθησε πολύ», είπε μια μπλόγκερ ονόματι «Σουάνκιφάιντ» στη Daily Mail.

Δείτε φωτογραφίες που μοιράζονται στα social media μέλη του κινήματος…