Αυτό το υπέροχο προϊόν είναι μία από τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του μακιγιάζ και ναι, είναι σχεδόν μαγικό. Το highlighter είναι ένας πολύ αποτελεσματικός σύμμαχος για εσάς που θέλετε να τονίσετε ορισμένα μέρη του προσώπου, ενώ βοηθά, επίσης, στη δημιουργία ενός λαμπερού μακιγιάζ.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή του πρέπει να γίνεται αφειδώς, χωρίς να ακολουθούνται κάποιοι «κανόνες».

Εφαρμόστε το τη σωστή στιγμή

Το πότε πρέπει να εφαρμόζετε το highlighter μπορεί να προκαλέσει κάποια σύγχυση. Μπορείτε να επιτύχετε διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με το πότε θα αποφασίσετε να το τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας. Προκειμένου να αποφευχθεί ένα λιπαρό αποτέλεσμα, η σωστή στιγμή για να το εφαρμόσετε είναι μετά το foundation και πριν από το ρουζ. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Κατάλληλο και για την ημέρα

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λίγο highlighter, υπάρχει μια επιλογή που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και να σας βοηθήσει να μην βγείτε στο δρόμο λάμποντας σαν τον ήλιο! Προσθέστε, λοιπόν, μερικές σταγόνες highlighter στο foundation, αναμείξτε καλά και θα έχετε ένα «τόσο όσο» λαμπερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

Προσοχή στα σημεία εφαρμογής

Μια λεπτομέρεια που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη κατά την εφαρμογή του highlighter είναι το σημείο που θα επιλέξετε να το εφαρμόσετε. Μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Προσπαθήστε, λοιπόν, να το εφαρμόσετε στα μάγουλα και την περιοχή πάνω από αυτά. Μην απλώνετε το προϊόν κάτω από τα ζυγωματικά. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε ανυψωμένα, πιο σφιχτά και σφριγηλά αποτελέσματα στα ζυγωματικά σας!