Το είδος του υφάσματος που κάνει τα ρούχα να μην παλιώνουν

Αν θες τα σύνολά σου να δείχνουν πάντα σαν καινούρια και πιο ακριβά, να πού πρέπει να κινηθείς


ΓΥΝΑΙΚΑ
13:06
02/08/2020
Το είδος του υφάσματος που κάνει τα ρούχα να μην παλιώνουν
1
loading

Οι γνωστότερες fashionistas έχουν πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι τους για να φαίνονται τα ρούχα τους εκλεπτυσμένα και πανέμορφα.

Το πιο κοινό μυστικό το ξέρουμε όλες: όλα φαίνονται ακριβότερα και πιο ποιοτικά όταν είναι μαύρα. Το μαύρο χαρίζει εκείνη την κλασική κομψότητα που δεν φθείρεται και δεν παλιώνει όσων ετών κι αν είναι το ρούχο, μιας και το χρώμα καλύπτει κάθε ατέλεια του υφάσματος.

Υπάρχει όμως και δεύτερο τρικ με εξίσου καταπληκτικά αποτελέσματα: το πλισέ.

Η λεπτεπίλεπτη πλισέ υφή δεν είναι απλώς κλασική, αλλά το κόλπο των μοδάτων γυναικών για να κάνουν τη διαφορά με λιγότερο φορεμένα ρούχα.

Οι πτυχώσεις κρύβουν ξανά τις ατέλειες, καθώς η υπέροχη κίνηση και η χάρη τους δεν αφήνει το μάτι να επικεντρωθεί στις φθορές.

Επιπλέον, είναι ένα ύφασμα που δεν παίζει και πολύ, κι έτσι κάνει την εμφάνιση να ξεχωρίζει πάντα και παντού...

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Lucia Zolea (@luciazolea) on

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Φροντιδα Συντηρηση

    Ο καθαρισμός είναι ένα πρόβλημα δε έχει πάντα εύκολες λύσεις αφού κάθε ύφασμα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και μιά χημική σύνθεση και μιά φυσική δομή, πού φορές είναι διαφορετική .Ο νόμος υποχρεώνει ετικέτα με πληροφορίες για τη σύνθεση και τη προέλευση ,τη ένδειξη τής επωνυμίας ή το εμπορικό σήμα τού κατασκευαστή ή τόν αντιπρόσωπο ,να προσδιορίζονται οι ίνες .Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν πρόσθετα ετικέτα ενδείξεων για τη φροντίδα και συντήρηση τού υφάσματος ,επειδή φορές μιά βλαβερή ουσία για μιά ίνα μπορεί να αφήνει ανέπαφη μιά άλλη .Επίσης οι φυσικοί παράγοντες όπως η θερμοκρασία μπορούν να έχουν διαφορετικές επιδράσεις ανάλογα με τη φύση τού υφάσματος ,η ετικέτα υποδεικνύει επίσης το σιδέρωμα .Χρησιμοποιήτε μιά γλώσσα συμβόλων ,συνήθως 4 , 1)Λεκάνη ,με ένα αριθμό ,εξηγεί τη θερμοκρασία για πλύσιμο , 2)Τρίγωνο ,για τη λεύκανση με χλώριο , 3)Κύκλος ,για το στεγνό καθάρισμα , 4)Σίδερο ,για το σιδέρωμα .Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο πλύσιμο ή το σιδέρωμα τού ρούχου ,είναι καλό να θυμάστε πάντα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει