Δείτε το πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται, χρησιμοποιώντας τις Αμπούλες Επαναφοράς A new Skin Reset, με τη νέα, επαναστατική, πατενταρισμένη τεχνολογία Protinol™, που αποκαθιστά την απώλεια επτά ετών κολλαγόνου σε μόλις επτά ημέρες.

Φαίνεται απίστευτο, αλλά τη διαφορά κάνει η καινοτόμα τεχνολογία Protinol™, η οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην αποκατάσταση τόσο του κολλαγόνου I όσο και του κολλαγόνου III (γνωστό ως «baby collagen») και περιέχεται στη μέγιστη συγκέντρωσή του στις νέες αμπούλες της Avon!

Η επαναστατική τεχνολογία Protinol™, φέρνει το κολλαγόνο Ι και ΙΙΙ πιο κοντά στη βέλτιστη αναλογία, σε αυτή, δηλαδή, που συναντάμε στην επιδερμίδα των βρεφών, προσφέροντας αψεγάδιαστη υφή και σφριγηλή όψη.

Η σημασία του κολλαγόνου γίνεται πιο αντιληπτή αν αναλογιστούμε ότι αποτελεί σχεδόν το 80% του δέρματος και συνεπώς είναι η πιο κρίσιμη δομική πρωτεΐνη του, η οποία μειώνεται περίπου 1% ετησίως, σχεδόν από την ηλικία των 25 ετών και μετά.

Η νέα τεχνολογία της προηγμένης σειράς περιποίησης επιδερμίδας Anew, αποκαθιστώντας την έλλειψη κολλαγόνου, προσφέρει πιο ενυδατωμένη όψη, ενώ το προϊόν είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία και για όσους αισθάνονται ότι η επιδερμίδα τους χρειάζεται μια ώθηση. Επιπλέον, η vegan σύνθεσή τους, πλούσια σε φυσικά συστατικά, τις καθιστά κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι νέες αμπούλες της Avon είναι η ιδανικότερη προσθήκη στην καθημερινή περιποίησης της επιδερμίδας, αφού χρησιμοποιώντας τες σταθερά κάθε μήνα για 1 εβδομάδα, τα επίπεδα κολλαγόνου διατηρούνται ενισχυμένα.

Η νέα, επαναστατική τεχνολογία Protinol™, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Avon, έχει ήδη κερδίσει την προσοχή κορυφαίων επιστημόνων του κλάδου της ομορφιάς. Ο Δρ. Bayat από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, σε ανεξάρτητη δοκιμή του συστατικού και με στόχο να βοηθήσει στην πλήρη κατανόηση των δυνατοτήτων του, δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που συναντώ μια τόσο σημαντική αύξηση στο κολλαγόνο ΙΙΙ από ένα προϊόν τοπικής περιποίησης.»

Ο Anthony Gonzalez, Διευθυντής του Τμήματος ανάπτυξης προϊόντων Περιποίησης επιδερμίδας της  Avon, δήλωσε: «Η Avon είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία εδώ και πολλά χρόνια. Το Protinol™ είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ανακαλύψεις της δεκαετίας. Πρόκειται για μια τεχνολογία που στοχεύει στο κολλαγόνο της επιδερμίδας ενός μωρού, όπως και στο κολλαγόνο I και καταφέρνει να αποκαταστήσει την σφριγηλότατα του δέρματος. Είναι πραγματικά πρωτοποριακό!».

Ακόμα, ο James Thomson, Chief Beauty and Brand Officer, Avon, πρόσθεσε: «Στην Avon, είμαστε αποφασισμένοι να καταστήσουμε την καινοτομία προσιτή σε όλους. Διαθέσιμη αποκλειστικά στην Avon, η τεχνολογία Protinol™ έχει τη δυνατότητα να φέρει την επανάσταση στον κλάδο περιποίησης της επιδερμίδας».

Η νέα επταήμερη αγωγή της Avon, ANEW Skin Reset Plumping Shots, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της περιποίησης της επιδερμίδας. Με 7 αμπούλες μιας χρήσης, σε μόλις 7 ημέρες μπορείτε να πετύχετε αποκατάσταση της απώλειας κολλαγόνου έως και 7 ετών.

Οι αμπούλες ANEW Skin Reset Plumping Shots θα είναι διαθέσιμες από τις 16 Μαρτίου online στο avoncosmetics.gr  μέσω των μελών της Avon.