Υπάρχουν κάποια ρούχα που είναι διαχρονικά. Τα αγοράζεις, τα φοράς και το στυλ τους, η γραμμή τους, δεν φεύγει πότε από τη μόδα. Αυτά τα ρούχα θα πρέπει να βρίσκονται σε όλες σχεδόν τις γυναικείες ντουλάπες. Διαβάστε ποια είναι αυτά…

Το μαύρο σακάκι
Από τις πιο κλασικές επιλογές. Μπορεί να φορεθεί με ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι το πρωί στο γραφείο, με ένα φόρεμα, αξεσουάρ και γόβες το βράδυ.

Ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες
Παλιά θεωρούταν οι μαύρες. Τώρα στην μόδα είναι η απόχρωση nude. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βραδύ και συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας. Προσοχή όμως. Αποφεύγετε τις υπερβολές στο ύψος του τακουνιού. Οι κλασικές γόβες έχουν συνήθως τακούνι 7 cm.

Το μικρό μαύρο φόρεμα
Το φορούσε η μητέρα σας, το φοράτε εσείς και μάλλον θα το φοράνε και οι κόρες σας. Το μήκος του συνήθως είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Βέβαια έχουμε δει κατά καιρούς αρκετές παραλλαγές στο μήκος, στα μανίκια, στη λαιμόκοψη. Προτιμήστε το σχέδιο που κολακεύει το σωματότυπό σας.

Το λευκό πουκάμισο
Πρακτική και έξυπνη επιλογή. Ταιριάζει πολύ με το αγαπημένο σας jean, με την καρώ σας φούστα που είναι φέτος στη μόδα αλλά και με το μαύρο σας παντελόνι για μια βραδινή έξοδο. Συνδυάστε το με διακριτικά κοσμήματα.

Το jean παντελόνι
Ψάξτε αρκετά να βρείτε το jean που θα σας ταιριάζει και θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα γιατί θα το φοράτε πολλές ώρες την ημέρα. Συνήθως παρασυρόμαστε από τις τάσεις τις κάθε σεζόν και αγοράζουμε κάτι όμορφο μεν, άβολο δε, όπως τα χαμηλοκάβαλα jeans. Η πιο βολική γραμμή είναι η boot cut.

Μια καλή δερμάτινη τσάντα
Θα ολοκληρώσει το κομψό σας σύνολο ή μάλλον τα κομψά σας σύνολα. Μια καλή δερμάτινη τσάντα θεωρείται επένδυση και θα την χαίρεστε για αρκετό καιρό.

Το πουλόβερ με V λαιμόκοψη
Σε μαύρο, γκρι και μπλε χρώμα, φοριέται από όλες τις γυναίκες και ταιριάζει με όλα τα ρούχα. (Ειδικά το γκρι χρώμα).

Το λευκό t-shirt
Λίγο πιο μακρύ, μπορεί να φορεθεί το καλοκαίρι και σαν φόρεμα. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να «δανειστείτε» το δικό του λευκό t-shirt. Ιδιαίτερα φέτος που η μόδα θέλει τις φόρμες oversized, αυτή η κίνηση επιβάλλεται. Και όχι μόνο για το λευκό μπλουζάκι….

Πηγή φωτογραφιών: http://www.vogue.co.uk/spy/street-chic

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr