Έχοντας πάντα σαν στόχο να εντυπωσιάσουν και κάτω από την πίεση της προβολής, οι σταρ ανά την υφήλιο θέλουν να φορούν εντυπωσιακές δημιουργίες για να κλέβουν την παράσταση και γι αυτό κάποιες φορές υπερβάλλουν.

Τι γίνεται όμως όταν ο δρόμος της υπερβολής δεν οδηγεί στο παλάτι της σοφίας αλλά στην καταστροφή;

Ας δούμε τις εμφανίσεις που μας άρεσαν λιγότερο αυτή την εβδομάδα:


Kate Bosworth: η ηθοποιός είναι ένα νέο, όμορφο κορίτσι και μέγας λάτρης της μόδας. Και πολύ αδύνατη. Με αυτά τα ζωνάκια τονίζει την υποσιτισμένη φιγούρα της ενώ το χρώμα του φορέματος δεν ταιριάζει καθόλου με τον τόνο του δέρματός της.


Jennifer Lopez: κυρία Lopez μου, η μαμά μου που είναι γιαγιά και νταντεύει 2 εγγόνια (αυτό σημαίνει ότι την ενδιαφέρουν οι πάνες και οι φρουτόκρεμες περισσότερο από την μόδα) όταν πηγαίνει για καφέ με τις φίλες της φοράει ταγιέρ. Που σημαίνει ότι ντυνόμαστε αναλόγως των περιστάσεων. Οι φόρμες είναι για τα γυμναστήρια και το γαλάζιο ανήκει στα κοριτσάκια.


Kelly Rowland: η πρώην τραγουδίστρια των Destiny’s Child φορά τουαλέτα ολίγον τι χαοτική και ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που έπρεπε. Το ντεκολτέ είναι πολύ μεγάλο (οκ, εάν είσαι άντρας δεν σε χαλάει καθόλου) και αυτό το πράγμα, που δεν το λες ζώνη με τα βολάν γύρω από την μέση, είναι ακαταλαβίστικο.


Kristen Stewart: αγριάδα και καλά. Τι καλά δηλαδή, δεν θα κάνουμε προσπάθεια να εξηγήσουμε γιατί διάλεξε να φορέσει αυτά που φοράει στην φωτό γιατί απλά αυτό το πράγμα δεν εξηγείται…..


Lady GaGa:
εάν πιστεύεις ότι μπορείς να συνδυάσεις το χαμόγελο της Τζοκόντα στο φόρεμα, το βλέμμα της χαμηλοβλεπούσας παρθένας και αυτό το μαύρο παπούτσι, ε τότε GaGa μου ίσως να ανήκεις σε άλλο πλανήτη και γι αυτό μάλλον σε επέλεξαν να τραγουδήσεις πρώτη στην συναυλία που θα γίνει στο φεγγάρι.


Rita Ora: η Rita είναι μικρή και μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάποια λάθη. Θα προτιμούσαμε μια fake γούνα αντί για μια αληθινή. Μας αρέσει όταν οι διάσημοι έχουν ευαισθησίες και μας τις δείχνουν!


Marion Cotillard:
η Marion θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς. Έχοντας ένα συμβόλαιο με γνωστό οίκο υψηλής ραπτικής, τις περισσότερες φορές επιλέγει για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί δικές του δημιουργίες. Το συγκεκριμένο φόρεμα δεν την κολακεύει καθόλου. Τα χρώματα μπορεί να είναι όμορφα, οι ρίγες όμως και το ριχτό «δεύτερο» κομμάτι κάνουν την φιγούρα της να δείχνει διπλάσια από ότι είναι.


Dakota Fanning:
πολύ όμορφο φόρεμα, θα το προτιμούσαμε με άλλα παπούτσια και ένα πιο ανάλαφρο χτένισμα. Το μοτίβο του φορέματος είναι ήδη περίπλοκο, θα πρέπει να υπάρχει μια συμμετρία, ένα δέσιμο με το υπόλοιπο σύνολο και να επικρατεί η απλότητα.


Rooney Mara και Amy Adams: και σε αυτές τις περιπτώσεις τα φορέματα είναι πολύ όμορφα. Όταν όμως δεν είσαι ψηλή και τα πόδια σου είναι αρκετά γυμνασμένα, η διαφάνεια μέχρι την μέση του κάτω μέρος του ποδιού δεν θα σε κολακέψει γιατί και ύψος θα σου κόψει και θα δείξει το πόδι πιο ογκώδες (πηγή φωτογραφιών: huffingtonpost).

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr