Τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της Nestlé, ο απόλυτος σύμμαχός σου για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, σε βοηθούν να αποκτήσεις τη γραμμή που σου ταιριάζει και φέτος το καλοκαίρι, μέσα από ένα διαφορετικό πρόγραμμα χορού!

Η πρώτη Online Dance School, υπό την καθοδήγηση του γνωστού γυμναστή Γιώργου Ξηρού, έρχεται για έναν ολόκληρο μήνα μέσω της σελίδας των FITNESS στο Facebook και υπόσχεται να σε ξεσηκώσει!

Από την Τρίτη 14 Μαΐου έως τις 06 Ιουνίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00, μέσω του πρωτότυπου, ανατρεπτικού και διασκεδαστικού προγράμματος χορού των FITNESS η επιθυμία σου για επίπεδη κοιλιά γίνεται παιχνίδι!

Επίλεξε και εσύ την αγαπημένη σου γεύση δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS και συνδύασε την σωστή διατροφή και άσκηση με τη διασκέδαση.

Οι ζωηρές και γεμάτες ενέργεια χορογραφίες που θα βρεις στη σελίδα των FITNESS στο Facebook θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι και να βγεις άφοβα στην παραλία. Μείνει και εσύ λοιπόν πιστή στο ραντεβού σου με τα FITNESS και ετοιμάσου για ένα «αποκαλυπτικό» καλοκαίρι!