Φέτος τις γιορτές αναζητάτε τα πιο ξεχωριστά δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Ρίξτε μια ματιά στα αστέρια! Η εντυπωσιακή σειρά «Christmas in Space» της PANDORA σάς ταξιδεύει στο διάστημα, οδηγώντάς σας στα πιο φωτεινά Χριστούγεννα.

Στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή οι δόσεις της μαγείας είναι άπειρες.

Λαμπερά κρύσταλλα στολίζουν κολιέ, σύμβολα και δαχτυλίδια με χειροποίητες λεπτομέρειες, φέρνοντας την αίγλη του νυχτερινού έναστρου ουρανού και των παγωμένων σταγόνων.

Κοσμήματα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, από πολύτιμα μέταλλα χαρίζουν μοναδική λάμψη και μυστήριο σε κάθε σας εμφάνιση.

Η PANDORA γιορτάζει τη μοναδικότητα των γυναικών με ένα σύμπαν κοσμημάτων και σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε το προσωπικό σας στιλ.

Δημιουργήστε mix & match εμφανίσεις με μασίφ ασήμι, PANDORA Rose, διάφανες πέτρες και εκθαμβωτικά μπλε κρύσταλλα, προσθέτοντας τις απαραίτητες γιορτινές πινελιές σε κάθε party look!

Η PANDORA σας καλεί να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά με τη λάμψη των μαργαριταριών και σας κλείνει το μάτι με την υπόσχεση ότι τα καλύτερα έρχονται…

Η κομψή σειρά «Purely PANDORA» εμπνέεται από τη χειμωνιάτικη φύση και προσθέτει σύγχρονες πινελιές σε διαχρονικά σχέδια.

Signature μέταλλα υψηλής ποιότητας, όπως δροσερό μασίφ ασήμι και ζεστό PANDORA Rose, συνδυασμένα με φωτεινά μαργαριτάρια, χαρίζουν απλόχερα την αίσθηση αρμονίας και λάμψης.

Συνδυάστε διαφορετικά σχήματα και μεταλλικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς, από το πρωί ως το βράδυ!

Και επειδή το κλασικό δεν σταματάει ποτέ να σαγηνεύει, ανακαλύψτε παραδοσιακά σύμβολα Χριστουγέννων και χαριτωμένες φιγούρες, που θα αιχμαλωτίσουν το εορταστικό πνεύμα του μήνα.

Φωτίστε τις φετινές γιορτές με τα πιο λαμπερά κοσμήματα εμπνευσμένα από τη μαγεία του χειμώνα.

Παγωμένα μοτίβα, αλλά και παραδοσιακά σύμβολα Χριστουγέννων συνδυάζονται με την ομορφιά της έναστρης νύχτας και αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο σε εντυπωσιακά κοσμήματα!

Εμπνευστείτε στο: pandora.net 

Like us: PandoraGreece

Οnline αγορές: pandorashop.gr

#PANDORAGift

Βρείτε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του PANDORA Gift Finder