Θα χρειαστείτε ένα μαξιλάρι, μία κάλτσα, δύο μπαλάκια του τένις, ταλκ ή λοσιόν σώματος και 20 λεπτά από το χρόνο σας.

1. Καθίστε σε μια καρέκλα και με κάθε πόδι σας πατήστε ένα μπαλάκι του τένις. Κυλήστε τις πατούσες σας μπροστά και πίσω, προσέχοντας να μη σας φεύγουν τα μπαλάκια.

2. Έτσι όπως κάθεστε στην καρέκλα ακουμπήστε τον αστράγαλο τους ενός ποδιού σας στο γόνατο του άλλου και με τα δυο σας χέρια κάντε μασάζ στην πατούσα, απλώνοντας ταυτόχρονα ταλκ ή λοσιόν. Με αργές κυκλικές κινήσεις αρχίστε το μασάζ από τη φτέρνα και προχωρήστε προς τα δάχτυλα. Τελειώστε τεντώνοντας και λυγίζοντας τα δάχτυλα του ποδιού. Κάντε το ίδιο και με το άλλο πόδι.

3. Βάλτε το μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας και ξαπλώστε με την πλάτη στο πάτωμα. Βάλτε ένα μπαλάκι στη μέση του γλουτού σας και αρχίστε να κινήστε κυκλικά, έτσι ώστε να κάνετε μασάζ στην περιοχή.

4. Βάλτε τα μπαλάκια μέσα στην κάλτσα, με τρόπο ώστε να απέχουν κάπως μεταξύ τους. Δέστε με κόμπο την άκρη της κάλτσας. Ξαπλώστε ανάσκελα και αφού ανασηκώσετε ελαφρά τους γοφούς σας, τοποθετήστε την κάλτσα στη μέση σας, με τέτοιο τρόπο ώστε το ένα μπαλάκι να βρίσκεται στη δεξιά της πλευρά και το άλλο στην αριστερή. Με το βάρος του σώματός σας προσπαθήστε να κυλήσετε τα μπαλάκια από τη μέση ως τον αυχένα σας.

5. Σε όρθια στάση ακουμπήστε τα χέρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Με τους αντίχειρες κάντε κυκλικό μασάζ στο κάτω μέρος του κρανίου σας και πίσω από τ’ αφτιά. Επαναλάβετε, αλλά με αντίθετη φορά.

6. Με τα δάχτυλα του χεριού σας κάντε μασάζ στους κροτάφους, προχωρώντας προς τα κάτω, στο ύψος των ματιών.

7. Χασμουρηθείτε για να τεντωθούν οι μύες των σιαγόνων σας.

8. Πάρτε μια βαθιά ανάσα.

Πηγή: belife