Η… εθισμένη στη γυμναστική 34χρονη Simone Gately από το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιεί τα παιδιά της για να την βοηθήσουν στην προπόνησή της όπως για παράδειγμα τα πους απς με την κόρη της στην πλάτη της.

Ο σύζυγος της Simone, ο 45χρονος Paul Gately και τα παιδιά τους ξοδεύουν πολύ και ποιοτικό χρόνο, όπως αναφέρουν οι γονείς τους όταν είναι όλοι μαζί έξω. Τα παιδιά τους ηλικίας δύο, πέντε, έξι, επτά και εννέα ετών ενθαρρύνονται από τους γονείς τους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις από νεαρή ηλικία. Όταν πήρε αρκετά κιλά μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, η Simone ήταν αποφασισμένη να αλλάξει το σώμα της.

MODEL2

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης μου το καλοκαίρι έφαγα πάρα πολύ και συσσώρευσα κιλά ενώ μετά την γέννα ήμουν 19 κιλά βαρύτερη. Όμως αμέσως μετά αποφάσισα να αδυνατίσω καθώς επρόκειτο να παντρευτώ τον Paul 10 μήνες αργότερα» αναφέρει η ίδια. Κάνοντας τέσσερα παιδιά ακόμη πιστεύει ότι διατηρεί ακόμη την ιδανική σωματική διάπλαση καθώς γυμνάζεται συνεχώς.

MODEL3

«Από τότε που έχω κάνει άλλα τέσσερα παιδιά, τα οποία είναι όλα κάτω από την ηλικία των εννέα, το στομάχι μου έχει τεντωθεί και ξεφουσκώσει πολλές φορές αλλά ακόμη έχω το σώμα των ονείρων μου» λέει η νεαρή μητέρα που είναι παθιασμένη με έναν δραστήριο τρόπο ζωής και πιστεύει ότι το καθεστώς φυσικής κατάστασης κυριαρχεί στη ζωή της. Όπως αναφέρει παρουσιάζοντας το σώμα της και τον τρόπο ζωής της θέλει να δείξει στις άλλες γυναίκες ότι το γυμναστήριο μαζί με τις εξωτερικές δραστηριότητες και όχι για πολλές ώρες είναι ένας συνδυασμός για να ασκηθούν και να έχουν επίπεδο στομάχι και μυς. Η ίδια πιστεύει επίσης ότι η ιδανική λύση για γυμναστική είναι νωρίς το πρωί οπότε και ξεκινάει. Ξυπνάει πέντε η ώρα το πρωί για να ασκηθεί ενώ τις άλλες ώρες χρησιμοποιεί πολλές φορές τα παιδιά της ως βαράκια.

MODEL4

Μαζί με την άσκηση, όλη η οικογένεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα ακολουθεί και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και αποφεύγουν οτιδήποτε επεξεργασμένο. Η ίδια ελπίζει τώρα να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

MODEL5