Πώς προτιμούν οι γυναίκες τους άντρες;

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε!


ΓΥΝΑΙΚΑ
10:02
30/04/2011
Πώς προτιμούν οι γυναίκες τους άντρες;
2
loading

Οι άνδρες με πρόσωπο που διαθέτει στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερο «σουξέ» με τις γυναίκες, καθώς πολλές έλκονται περισσότερο από αυτούς, παρά από άνδρες με γωνιώδη και αρρενωπά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Οι ψυχολόγοι Κρίστοφερ Σαΐντ και Αλεξάντερ Τοντόροφ των πανεπιστημίων Νέας Υόρκης και Πρίνστον αντίστοιχα, που δημοσιεύουν τη σχετική έρευνα στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό ψυχολογικής επιστήμης Psychological Science, σύμφωνα με τη βρετανική Ντέιλι Μέιλ, έκαναν πειράματα με δύο ομάδες ανδρών και γυναικών.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν άνδρες που από την μια έχουν πιο θηλυκό πρόσωπο και, από την άλλη, πιο αρρενωπό, δηλαδή πιο σκούρο δέρμα, εμφανίζουν δηλαδή μια σύγχυση ή μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στα κριτήρια τους.

Οι άνδρες, από την πλευρά τους, δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση σε γυναικεία πρόσωπα με θηλυκά χαρακτηριστικά, ιδίως παχιά χείλη και μεγάλα μάτια, έχουν δηλαδή πιο ενιαία προτίμηση. Σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, η ελκυστικότητα ενός προσώπου αποδεικνύεται ότι είναι πιο πολύπλοκη από ό,τι είχαν δείξει προηγούμενες έρευνες.

Πηγή: omorfamistika.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Butler

    Σύμφωνα με μία έρευνα, το 68% όλων των στατιστικών είναι άχρηστες.

  2. avatar filippas

    καλά εδώ μιλάμε για αμερικανάκια ..... όπου ο ένας πρόεδρος πηδούσε την μονρόε ο άλλος την λεβίνσκι και ο άλλος καπνίζε μαύρο .... τη βάση να δόσης σαυτην την έρευνα όπου οι γυνεκες προτιμούν τους γκέι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει