Αγαπάτε το μαγείρεμα και σας ενδιαφέρει το φαγητό σας να είναι πάντα γευστικό και όσο πιο υγιεινό γίνεται; Τότε διαβάστε τα παρακάτω μυστικά, τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια!

-Θέλετε να κάνετε το φαγητό, όσο πιο ελαφρύ γίνεται, αλλά λατρεύετε την κρέμα γάλακτος; Δεν είναι ανάγκη να την αποχωριστείτε! Απλά αντικαταστήστε τη μισή ποσότητα της κρέμας με την ίδια ποσότητα γάλακτος.

-Τσιγαρίζοντας το κρέας πριν το μαγειρέψετε, σχηματίζεται μια κρούστα. Με τον τρόπο αυτό το φαγητό διατηρεί τους χυμούς του και γίνεται πιο εύγευστο.

-Για να απορροφηθούν τα υγρά που βγάζει το σπανάκι, όταν μαγειρεύετε, προσθέστε μικρή ποσότητα ρυζιού ή τριμμένη φρυγανιά.

-Με τη βοήθεια της μπύρας ή ενός ανθρακούχου αναψυκτικού θα κάνετε τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα. Προσθέστε το υγρό στη ζύμη και θα δείτε διαφορά!