Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή για το MasterChef, με την Καλλιόπη Μπεζαντέ, τον Βασίλη Μπόλο και τον Νίκο Παπαϊωάννου να μπαίνουν στην κουζίνα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Μάχη για τρεις τελικώς η αποχώρηση, με απρόσμενο φινάλε και τον Βασίλη Μπόλο να φεύγει από τον διαγωνισμό προκαλώντας εντύπωση με το σχόλιο που έκανε για τον «Μπόμπαινα».

Στην δοκιμασία αποχώρησης ήταν και ο Μάριος, ο οποίος ωστόσο ανέβηκε στον εξώστη μετά την κάρτα ασυλίας που του έδωσε ο Γιάννος.

Οι τρεις παίκτες τα βρήκαν δύσκολα στο πιάτο που έφερε ο καταξιωμένος και βραβευμένος chef, Luca Piscazzi.

Πρώτη προσπάθεια που δοκίμασαν οι κριτές ήταν αυτή της Καλλιόπης.

Ο σεφ με την πρώτη ματιά είδε τις αστοχίες, τόσο στη σάλτσα, όσο και στο ένα ραβιόλι που είχε ανοίξει. Η γεύση, όπως είπε ο καλεσμένος σεφ, ήταν πολύ κοντά με το δικό του πιάτο. Στον σεφ Κοντιζά, έλειψε το αλάτι από τη σάλτσα.

Δεύτερη προσπάθεια ήταν αυτή του Βασίλη Μπόλου.

Τα ραβιόλι του Βασίλη δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι κριτές. Το αλάτι έλειπε από τη σάλτσα, ενώ η γέμιση του ζυμαρικού δεν ήταν η σωστή. Η γεύση δεν ήταν ίδια με αυτή που έδωσε ο Luca Piscazzi, με το πιάτο του να χαρακτηρίζεται «ντεμί», από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τελευταίος, ο Νίκος ο Ιταλός!

Στην πρώτη εικόνα, η γκρεμολάτα φάνηκε εξαιρετική στον καλεσμένο σεφ. «Η γεύση είναι πολύ κοντά στο δικό μου πιάτο. Η γεύση από το ψάρι και τα καρυκεύματα λείπουν», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ.

Η Καλλιόπη συγκέντρωσε 27 βαθμούς.

Ο Βασίλης, πήρε 4/10 από τον καλεσμένο σεφ, μια πολύ χαμηλή βαθμολογία και συγκέντρωσε συνολικά 20 βαθμούς.

Ο Νίκος συγκέντρωσε 23 βαθμούς και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με την Πόπη, ενώ ο Βασίλης Μπόλος άφησε τη μαύρη του ποδιά στην κουζίνα και αποχώρησε.

Ο Μπόμπαινας είδε την Πόπη και τον Νίκο να μπαίνουν στο σπίτι και έβγαλε το μπλοκάκι του να σβήσει τον Μπόλο.

«Η ζωή συνεχίζεται, κάποιος θα μείνει στο τέλος. Τέλος τόσο απλά. Ένα κεφάλαιο που έκλεισε», είπε χαρακτηριστικά.

Πανηγύρισε το Twitter την αποχώρηση καθώς μετά τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ένας από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες του MasterChef ήταν και ο Βασίλης Μπόλος.

Yπέρ της Καλλιόπης ο «Μπόμπαινας»

Μάχη για την παραμονή στο MasterChef κλήθηκε να δώσει η Καλλιόπη Μπεζαντέ στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη (19/4). Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ωστόσο, απασφάλισε για ακόμη μια φορά εναντίον των συμπαικτών του που υποτίμησαν την προσπάθεια της υποψήφιας προς αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο Μπόμπαινας τόνισε πως «κάποιοι προσπαθούν μαγειρικά να υποτιμήσουν την Καλλιόπη. Ξέρετε, είναι όλοι αυτοί που όλους αυτούς τους μήνες δεν έχουν μαγειρέψει ούτε ένα αβγό μέσα στο σπίτι και η Καλλιόπη τους φροντίζει όλους αυτούς τους μήνες».

«Γιατί οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Μπορεί να έχω διαφορές με την Καλλιόπη σε θέματα χαρακτήρα αλλά τουλάχιστον το λέω και στην Καλλιόπη, το λέει και η Καλλιόπη σε μένα. Οπότε όσα της έχω πει μπροστά, θα βγει έξω από τον διαγωνισμό και θα τα ακούσει. Μάλιστα προχθές της είπα ότι θα αναφερθώ στον χαρακτήρα του Νικήτα και μου είπε, “δεν τρέχει τίποτα παρά κάνε ότι νομίζεις”» συμπλήρωσε, με το γνώριμο αιχμηρό του στιλ, ο παίκτης του MasterChef. «Ρίχνει και η Καλλιόπη! Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα σου τα πει από πίσω. Μάλιστα ορισμένους τους ξεφωνίζει».