Ο σκύλος του Mark Zuckerberg, το Θηρίο, φυσικά και έχει τη δική του σελίδα στο Facebook με περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια likes.


Ένα αξιολάτρευτο παιδί και ένα κουταβάκι αγκαλιά την ώρα του ύπνου ήταν αρκετά για να κάνουν τους χρήστες του διαδικτύου να τα λατρέψουν.

Η μαμά blogger Jessica Shyba καταγράφει καθημερινά τις στιγμές που κοιμούνται για τους 295.000 Instagram οπαδούς της. Οι φωτογραφίες των δύο αξιολάτρευτων πλασμάτων θα γίνουν και βιβλίο το οποίο θα εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2015.


O τετράχρονος Shiba που ζει στη Νέα Υόρκη είναι αναμφισβήτητα το πιο μοντέρνο σκυλί στο διαδίκτυο.

Από την άλλη η πιο διάσημη γάτα στο Διαδίκτυο είναι η Lil Bub που έχει χιλιάδες οπαδούς στο Facebook και ένα βιβλίο που θα βγει τον Σεπτέμβριο. Το γεγονός ότι δεν έχει δόντια είναι η αιτία που η γλωσσίτσα της είναι μονίμως έξω από το στόμα. Αυτό όμως το χαρακτηριστικό της δίνει ένα μοναδικό χαμόγελο.


Αυτή η γερμανική πολική αρκούδα αντιμετώπισε την σκληρότητα της ζωής από τα πρώτα της κιόλας βήματα αφού απορρίφθηκε από τη μητέρα της και τελικά κατέληξε στην φροντίδα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου.


Μην τα βάλεις με αυτή τη γάτα. Η γκρινιάρα φάτσα αυτής της γάτας έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε τεύχος της Wall Street Journal και έκτοτε το πρόσωπό της κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Την βλέπουμε σε memes, σε βίντεο και έχει πάνω από 1.000.000 likes στο facebook.


Το χνουδωτό Pomeranian ονομάζεται Boo και έχει περισσότερους από 6.000.000 φίλους στα facebook.


Ο χαμογελαστός σκαντζόχοιρος έχει κερδίσει με τη γλυκύτητά του τους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν αδιαλείπτως κάθε του στιγμιότυπο.
 

O Hamilton έγινε γνωστός για το πιο όμορφο και καλοσχηματισμένο, λευκό μουστάκι του.