Μπορεί να φαίνεται λίγο παράξενο αλλά αυτά τα αντίγραφα μωρών είναι πραγματικά αγέννητα μωρά, όπως φαίνονται στην κοιλιά της μαμάς του. Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες κάνουν 3D υπερηχογραφήματα των μωρών τους, πράγμα που επιτρέπει πλέον η τεχνολογία.

Στη συνέχεια τα βάζουν σε ένα πλαίσιο και δημιουργούν το πρώτο αναμνηστικό από το μωρό τους, το οποίο τοποθετούν σε διάφορα σημεία του σπιτιού ή το κρεμούν στον τοίχο.

Το κόστος γι’ αυτό σύμφωνα με την βρετανική Mirror είναι περίπου 150 λίρες. Αυτή η ιδέα ξεκίνησε από μια εταιρεία η οποία φτιάχνει και εκτός από το πρόσωπο του μωρού, ακόμη και ολόκληρο το μωρό. Ιδιοκτήτρια της εταιρείας είναι η 32χρονη Katie Kermode που αποφάσισε να την ιδρύσει μετά από δύο αποβολές που είχε, ενώ τώρα έχει έναν τρίχρονο γιο, τον Alfie και μια δίχρονη κόρη, την Sienna.

Η ίδια μιλώντας στην Mirror αποκάλυψε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι λίγο περίεργο, αλλά πραγματικά ένα υπέροχο αναμνηστικό  το οποίο αγαπάμε. Όταν απέβαλα στις δύο εγκυμοσύνες μου υποβλήθηκα σε θεραπεία γονιμότητας και τελικά έμεινα έγκυος στον Alfie. Αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος παρά να περιμένουμε για 12 εβδομάδες για να δούμε ότι όλα ήταν εντάξει. Έκανα επίσης υπερηχογραφήματα και για μένα είναι τρομακτική εμπειρία η εγκυμοσύνη ειδικά αν παλεύεις για ένα παιδί. Είναι ωραίο να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου και να διώχνεις το άγχος μακριά».

Όσον αφορά τα μωρά αναμνηστικά που μπορούν να φτιάξουν οι γονείς και αρχίζουν να διαδίδονται όλο και, σε περισσότερο, η Katie πρόσθεσε: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι η εμπειρία 3D παραμένει ξεχωριστή και να δώσουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό αναμνηστικό που δεν μπορούν να βρουν οπουδήποτε αλλού. Τα 3D είδωλα είναι ένας πραγματικά μοναδικός τρόπος για να μοιραστούν οι γονείς τον ενθουσιασμό για το νέο μωρό τους με την οικογένεια και τους φίλους και μέσα από τη σάρωση μπορούν να δουν σχεδόν πώς θα είναι πραγματικά το μωρό τους».

moro2 moro3 moro4

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.