Η 26χρονη θαρραλέα Faith Dickey από το Τέξας συμμετέχει στο φεστιβάλ Highgirls της Βραζιλίας και κόβει την ανάσα με τα κόλπα της.

Σχεδόν τα πάντα είναι πιο δύσκολα να τα κάνεις όταν φοράς τακούνια αλλά το να περπατάς πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί είναι μάλλον το πιο δύσκολο απ’ όλα. Η 26χρονη Faith κάνει ένα μοναδικό σόου περπατώντας με ψηλοτάκουνα παπούτσια σε ένα τεντωμένο σκοινί στα 840 μέτρα και εντυπωσιάζει όποιον την βλέπει (αν δεν έχει υψοφοβία).

Είναι δεμένη μόνο με ένα μικρό σχοινί σε περίπτωση που παραπατήσει ή μπερδευτεί. Η νεαρή κοπέλα διέσχισε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί το βουνό Pedra da Gávea, ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο φορώντας τις ψηλές ροζ γόβες της. Η ίδια δήλωσε ότι το έκανε αυτό ξυπόλυτη πριν φορέσει τα τακούνια.

«Το έκανα αυτό για να δοκιμάσω την ένταση και να απολαύσω μια εύκολη βόλτα στο σχοινί πριν φορέσω τα τακούνια. Ήταν η πρώτη φορά που περπάτησα στο Ρίο και η θέα ήταν πανέμορφη. Είναι πράγματι εντυπωσιακό να είσαι πάνω από ολόκληρη την πόλη, την παραλία και ταυτόχρονα τόσο κεντρικά, πάνω σε ένα βουνό. Η θέα σου κόβει την ανάσα. Αυτή η βόλτα ήταν πολύ πιο δύσκολη από την προηγούμενη γιατί η διαδρομή ήταν μεγάλη και τα παπούτσια μου μικρά. Άρα η έρευνα για τα ιδανικά ψηλοτάκουνα συνεχίζεται» είπε και όπως φαίνεται θα συνεχίσει τις βόλτες με τακούνια πάνω σε σχοινιά.

Ο φωτογράφος που την απαθανάτισε δήλωσε στη Mirror ότι αν και έχει ξαναφωτογραφίσει ανθρώπους να περπατούν σε σχοινί αυτή η φορά ήταν πολύ ξεχωριστή και διαφορετική.  Όποιος και αν την έβλεπε θα εντυπωσιαζόταν από το θέαμα πρόσθεσε. Την πρώτη φορά που προσπάθησε η Faith δεν τα κατάφερε αλλά το απόγευμα που έπεσε ο ήλιος ξαναπροσπάθησε με επιτυχία.

4

3

2

1