Ακόμα και οι ίδιοι θα μπερδεύονται όταν κοιτάνε τις φωτογραφίες με τους εαυτούς τους. Ίσως είναι από τις πιο παράξενες και πετυχημένες μεταμφιέσεις του Halloween που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Η φωτογραφία ανέβηκε σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου αφού πατέρας και γιος είναι τόσο ίδιοι που δεν μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει εύκολα. Ο πατέρας και ο γιος αποφάσισαν να αλλάξουν ρόλους για το Halloween και πράγματι τα κατάφεραν περίφημα! Παρά τη διαφορά ηλικίας τους, η μεταμφίεση, αλλά και η ομοιότητά τους, έφεραν αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Οργάνωσαν τόσο καλά τη μεταμφίεση ώστε εκτός από ρούχα «αντάλλαξαν» ακόμα και το ύψος τους για τις ανάγκες του ρόλου τους με αποτέλεσμα όσοι βλέπουν τη φωτογραφία να μπερδεύονται ακόμη περισσότερο. Ο πατέρας έβαλε το μούσι του γιου του και τα μοντέρνα ρούχα του και ο γιος εκτός από τα γυαλιά, πήρε το μουσάκι του πατέρα και τα γυαλιά του.

Τα σχόλια όσων έβλεπαν τη φωτογραφία ήταν «Έπρεπε να κοιτάξουμε τις εικόνες για 3 λεπτά πριν διαβάσουμε ποιος είναι ποιος για να καταλάβουμε. Είναι τρομακτικό αλλά τόσο πετυχημένο».

Άλλοι έκαναν και λίγο πιο σαρκαστικά σχόλια λέγοντας ότι ευτυχώς δεν γύρισε η μαμά μεθυσμένη από το πάρτι. Όπως και να έχει πάντως είναι από τις πιο πετυχημένες αποκριάτικες ή αλλιώς Halloween μεταμφιέσεις και σίγουρα αξίζουν βραβείο!

fff