Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 10: Rayavadee, Krabi, Ταϊλάνδη

Στην καρδιά της εντυπωσιακής χερσονήσου Phranang στην άκρη του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου του Krabi το πολυτελές θέρετρο Rayavadee φωλιάζει διακριτικά μέσα σε τροπικούς κήπους και δέντρα καρύδας με φόντο τα απόκρημνα βράχια, τα πλούσια φυλλώματα της ζούγκλας και τα πεντακάθαρα νερά της θάλασσας.

Εκτός από κομψή διαμονή πέντε αστέρων, το Rayavadee προσφέρει μοναδικές δραστηριότητες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Περιτριγυρισμένο από ένα περιβάλλον εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, το θέρετρο είναι επίσης ο τέλειος προορισμός για μήνα του μέλιτος Ταϊλάνδη.

Τα 98 μαγευτικά διώροφο διαμερίσματα και οι 4 πολυτελείς ιδιωτικές του βίλες, είναι τοποθετημένες σε μια έκταση 26 στρεμμάτων με τροπικούς κήπους και τρεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Η βραβευμένη αρχιτεκτονική του ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που θυμίζει ειδυλλιακό χωριό στη Νότιας Ταϊλάνδης.

Τα εστιατόρια του resort προσφέρουν ένα μενού με διεθνείς, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις. Τα περίτεχνα σκαλίσματα των στηλών του εστιατορίου αντικατοπτρίζουν τη θαλάσσια ζωή στους κοραλλιογενείς υφάλους της περιοχής, απεικονίζοντας τον στροβιλισμό των δελφινιών.

Ξεκινήστε το πρωινό σας με ένα υγιεινό πρωινό και το βράδυ απολαύστε ένα εκλεπτυσμένο μενού, όπως χυμώδεις αστακούς και φρέσκα ψάρια.

Στο Spa οι επισκέπτες χαλαρώνουν με θεραπείες της αρχαίας ταϊλανδέζικης παράδοσης και τη φιλοσοφία της ευημερίας, που συνδυάζει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα για να δημιουργήσει θεραπείες που προσδίδουν μια βαθιά βιωμένη αίσθηση χαλάρωσης σε ένα πολυτελές, ιδιωτικό περιβάλλον .

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια ερημική παραλία, να κάνουν μια εκδρομή με πολυτελές ταχύπλοο στο Phi Phi Island ή στον Phang Nga Bay, καγιάκ ή ακόμα και βόλτα με ελέφαντα.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες