«Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να υπάρχει μια καλή συνεργασία με όλους τους φορείς. Πρέπει να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο για την Κρήτη» ανέφερε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σε συνάντηση που είχε, , με εκπροσώπους σωματείων ταξί της Ομοσπονδίας εκπροσώπους των Αστυνομικών Διευθύνσεων Κρήτης, Λιμενικού σώματος, αεροδρομίων, Λιμένων και του ΕΟΤ Κρήτης, κατά την διάρκεια της παγκρήτιας σύσκεψης στην περιφέρεια, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού, Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Όπως τόνισε ο κ. Αρναουτάκης, «πρέπει να επενδύσουμε στον ποιοτικό τουρισμό αλλά πρέπει και όλοι οι οδηγοί, όλοι οι ιδιοκτήτες να έχουν ένα επαγγελματισμό».

Κατά τη σύσκεψη, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου τέθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα εύρυθμης λειτουργίας υπηρεσιών, ελεγκτικών μηχανισμών, από τους εκπροσώπους των σωματείων ταξί, οι οποίοι κατήγγειλαν, υποκλοπή του μεταφορικούς του έργου.

Τόσο οι εκπρόσωποι των σωματείων ταξί της Κρήτης όσο και ο εκπρόσωπος τους στην Ομοσπονδία Λευτέρης Πετράκης, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην περιφέρεια για την παγκρήτια συνάντηση και τον συντονισμό των υπηρεσιών και ζήτησαν από τους εκπροσώπους των υπηρεσιών την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών για την πάταξη του φαινομένου της υποκλοπής του μεταφορικού έργου των ταξί.