To travelplan.gr, ο πιο σύγχρονος Ταξιδιωτικός Οργανισμός στην Ελλάδα, ανανεώθηκε και το «γιορτάζει»!

Παρουσιάζοντας το νέο online booking engine του, που σας εξασφαλίζει εγγυημένα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια στον ταχύτερο χρόνο αναζήτησης, σας προ(σ)καλεί να το δοκιμάσετε και σας κάνει ένα μοναδικό δώρο!

Έχοντας αγκαλιάσει τον κόσμο των social media και σε ανταπόδοση της θερμής ανταπόκρισης του κοινού – με τους φίλους του να αγγίζουν σήμερα χαρακτηριστικά τους 9.750, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα του στο Facebook και προσφέρει δώρο ένα ταξίδι στην «Αιώνια Πόλη»! Ο τυχερός νικητής θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει παρέα με το αγαπημένο του πρόσωπο και να γνωρίσει από κοντά τη μαγευτική Ρώμη. Να γευτεί έναν αυθεντικό espresso, να απολαύσει γνήσια pasta & γιατί όχι να κάνει μια ευχή στη διάσημη Fontana di Trevi!

Για να απολαύσετε αυτό το μοναδικό δώρο αρκεί να κάνετε like στην σελίδα του travelplan.gr στο Facebook (www.facebook.com/travelplannews), να και να μας ενημερώσετε ποιος είναι ο αγαπημένος σας Χριστουγεννιάτικος προορισμός! Έτσι, μπορούμε να ετοιμάσουμε και το επόμενο δώρο σας… Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια έως την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου και η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 25η Νοεμβρίου.

To ανανεωμένο travelplan.gr δε σταματά να εξελίσσεται & να χαρίζει στους φίλους του μοναδικά δώρα! Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook & ανακαλύψτε έναν κόσμο που το ταξίδι είναι τρόπος ζωής! Τον κόσμο του travelplan.gr.