Στο πιο κεντρικό σημείο του Ματογιάννι, στη Μύκονο δεσπόζει η πιο κλασική επιλογή διασκέδασης για όλες τις ώρες. Ο λόγος φυσικά για το Cosi, το οποίο υπόσχεται να κάνει κάθε επισκέπτη, μόνιμο θαμώνα, χάρη στην προσωποποιημένη και μοναδική εξυπηρέτηση κερδίζει από το πρώτο λεπτό, αλλά και το απίστευτο κέφι.

Πάλλευκος χώρος, λιτή αλλά πανέμορφη διακόσμηση, μια ολάνθιστη μπουκαμβίλια να δίνει χρώμα στο καλοκαίρι σας και μαξιλαράκια στο σοκάκι είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το Cosi.

Θα έρθετε εδώ το πρωί για ένα γευστικό ξεκίνημα της ημέρας με μπριος, κις λορέν, σάντουιτς και τον καφέ σας. Το μεσημέρι ή το απόγευμα θα δοκιμάστε σαλάτες, ενώ το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση και χορό με mainstream ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

Μια φορά αρκεί για να κάνετε ένα από τα παραπάνω, και απλώς να έρθετε ξανά και ξανά. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες, Παναγιώτης και Δώρα, θα σας μυήσουν στην αυθεντική φιλοξενία και διασκέδαση.

Σαν συμβουλή δίνεται, να επιλέξουμε ένα cocktail με βάση ελληνικά κρασιά. Επίσης, από φέτος το καλοκαίρι κάθε Παρασκευή στις 00.30, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά drag shows!