Μια από τις πιο ιστορικές πισίνες του κόσμου, στην καρδιά του 16ου διαμερίσματος της πόλης του Παρισιού ανοίγει και πάλι για το κοινό, μετά από 25 χρόνια, στις εγκαταστάσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου! Η La Piscine Molitor επέστρεψε ανανεωμένη, προσφέροντας πολυτελείς υπηρεσίες.

Κάνοντας εγκαίνια το 1929 για χρήση από αθλητές της κολύμβησης, η πισίνα και οι εγκαταστάσεις της έγιναν πολύ σύντομα το hotspot της πόλης του φωτός! Διάσημη για τις εντυπωσιακές τις εγκαταστάσεις, έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν εκεί έκανε το ντεμπούτο το μπικίνι, αλλά και η τόπλες ηλιοθεραπεία, κάποια χρόνια αργότερα.

Το περίφημο ντεμπούτο έγινε στις 5 Ιουλίου του 1946 από την Michele Bernardini, που φόρεσε το μαγιό που σχεδιάστηκε από τον Louis Reard.

Σήμερα το ξενοδοχείο Mgallery δίνει και πάλι ζωή σε αυτό το σύμβολο της παριζιάνικης κομψότητας, προσφέροντας ακόμα 124 δωμάτια, εστιατόριο και spa.

Όσο για τος κόστος χρήσης της πισίνας, αυτό ανέρχεται στα 180 ευρώ την ημέρα, μετατρέποντας τις απολαυστικές βουτιές σε προνόμιο λίγων. Παρόλα αυτά κάποιες μέρες την εβδομάδα θα ανοίγει δωρεάν για τα παιδιά, που πηγαίνουν σε σχολεία της περιοχής.