Προσθέτοντας ένα ακόμα «διαμαντάκι» στα πολυτελή θέρετρα της, η αλυσίδα Six Senses Spas Hotels Resorts ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου της στις Σεϋχέλλες, του Six Senses Zil Pasyon.

Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου αναμένονται το 2015, ενώ η ακριβής του τοποθεσία θα είναι το ιδιωτικό νησί Félicité, 55 χλμ μακριά από το Mahe, το μεγαλύτερο νησί στις Σεϋχέλλες. Η πρόσβαση σε αυτό θα γίνεται με ελικόπτερο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της περιοχής ή μέσω θαλάσσης από τα γειτονικά νησιά La Digue και Praslin.

Το Félicité είναι ένα από τα εντυπωσιακά νησιά του συμπλέγματος, αφού πέραν της εξωτικής του αισθητικής, διαθέτει γιγαντιαίους ογκόλιθους από γρανίτη, που πλαισιώνουν την ακτογραμμή και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Το μικροσκοπικό νησάκι θα αποτελέσει την ιδανική βάση για τη δημιουργία ενός απομονωμένου καταφύγιου, μέσα στη φύση, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή.

Το Six Senses Zil Pasyon θα βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού και θα καταλαμβάνει λιγότερο από το ένα τρίτο της συνολικής του έκτασης.

Σχεδιάζοντας 30 βίλες και 17 ιδιωτικές κατοικίες , όλες με ιδιωτικές πισίνες ο Richard Evans Hywel του Studio RHE έχει δημιουργήσει μια όαση ηρεμίας, που περιβάλλεται από τον Ινδικό Ωκεανό, ενώ η αλυσίδα Six Senses θα επιβλέπει τον εσωτερικό σχεδιασμό των χώρων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αμμώδεις παραλίες με λευκή άμμο του νησιού και να κολυμπήσουν με γιγαντιαίες χελώνες, ανακαλύπτοντας τον υποθαλάσσιο πλούτο της περιοχής.

Το θέρετρο θα περιλαμβάνει ακόμα δύο εστιατόρια, μπαρ , καταστήματα, ένα κέντρο αναψυχής και φυσικά ένα πολυτελές Six Senses Spa εκτός από το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο και την κεντρική πισίνα. Θα παρέχει επίσης έναν φιλόξενο χώρο ιδανικό για συνεδριάσεις, γάμους και ειδικές εκδηλώσεις.