Ένα ταξίδι ζωής, που θα σας φέρει πιο κοντά στην άγρια φύση και τον συναρπαστικό κόσμο των ζώων σας προτείνει η εταιρεία VeryFirstTo, σε συνεργασία με την κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία ABTA.

Το μοναδικό εκδρομικό πακέτο περιλαμβάνει την επίσκεψη σε 17 προορισμούς σε όλες τις ηπείρους και θα διαρκέσει κάτι περισσότερο από 4 μήνες.

Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια εμπειρία ζωής ανακαλύπτοντας τους πιο εξωτικούς προορισμούς άγριας ζωής στον κόσμο!

Μένοντας κατά μέσο όρο μια εβδομάδα σε κάθε προορισμό, θα συναντήσετε μερικά από τα πιο αξιόλογα είδη άγριων ζώων στον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε συντροφιά με καρχαρίες στη Μπελίζ της Κεντρικής Αμερικής, να παρατηρήσετε από κοντά τις πολικές αρκούδες στον Καναδά και να κάνετε παρέα με μερικούς από τους τελευταίους εναπομείναντες άγριους γορίλες του κόσμου, στη Ρουάντα.

Θα περάσετε από βουνά, ερήμους, κοραλλιογενείς υφάλους, ζούγκλες και τόσα ακόμα. Θα επισκεφθείτε το περίφημο Yellowstone National Park, αλλά και απομακρυσμένα δάση από μπαμπού, που φιλοξενούν γιγαντιαία πάντα, στην επαρχία Shaanxi στην Κίνα.

Όλα αυτά φυσικά απολαμβάνοντας αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες, με τους καλύτερους οδηγούς και διαμένοντας σε πολυτελή καταλύματα, ταξιδεύοντας με business class.

Ο κατάλογος των προορισμών περιλαμβάνει:

– Τροπικό Δάσος του Αμαζονίου, Εκουαδόρ
– Cockscomb Basin WildlifeSanctuary, Μπελίζ
– Parque Nacional Madidi, Βολιβία
– Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος, Αυστραλία
– Okavango Delta, Μποτσουάνα
– Piedras Blancas National Park, Κόστα Ρίκα
– Everglades National Park, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
– Meru National Park, Κένυα
– Νησιά Γκαλαπάγκος
– Ισημερινός
– Amber Mountain National Park, Μαδαγασκάρη
– Bako National Park, Βόρνεο της Μαλαισίας
– Yellowstone National Park, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
– Churchill, Καναδάς
– Foping National Nature Reserve, η Κίνα
– Ανταρκτική
– Αλάσκα
– Parc National des Volcans, Ρουάντα

Το κόστος του εκδρομικού πακέτου
ανέρχεται σε 317.000 ευρώ το άτομο.