Φανταστείτε να μένετε μέσα στις πυκνές ζούγκλες της βόρειας Ταϊλάνδης και να βλέπετε τους ελέφαντες έξω ακριβώς από τη… φούσκα σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μπορείτε να φανταστείτε να μένετε μέσα στις πυκνές ζούγκλες της βόρειας Ταϊλάνδης και να βλέπετε τους ελέφαντες έξω ακριβώς από τη… φούσκα σας; Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην άλλη άκρη του κόσμου φροντίζει για την περίθαλψη τραυματισμένων ελεφάντων, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία! Αν μπορούσατε να πάτε μέχρι εκεί, ποιον φίλο σας θα παίρνατε μαζί σας; Κάντε τον tag και… οργανώστε το ταξίδι! #thailand #thaiinstagram #elephants #elephantsantuary #instatravel #animalinsta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Newsbeast.gr (@newsbeast.gr) στις

Αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία προσφέρει το πολυτελές ξενοδοχείο Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort, διαμονή μέσα σε φυσαλίδες για ανεμπόδιστη θέα στη φύση και τον νυχτερινό ουρανό.

Το resort είναι παγκοσμίως γνωστό για τους ελέφαντες που φιλοξενεί στις τεράστιες εκτάσεις του (650.000 τ.μ.) και σκέφτηκε μια νέα ιδέα για να τους απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο.

Το ξενοδοχείο έχει ιδρύσει το Golden Triangle Asian Elephant Foundation για την περίθαλψη τραυματισμένων ελεφάντων, φιλοξενώντας και παχύδερμα που παρουσιάζονταν άλλοτε σε τσίρκο. Ή όσα έχουν εκδιωχθεί από την αγέλη.

Δύο δωμάτια όλα κι όλα πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα είναι ουσιαστικά οι περιβόητες φυσαλίδες, καμωμένες από κράμα πολυεστέρα. Πλήρως κλιματιζόμενες, προσφέρουν 22 τετραγωνικά μέτρα βιώσιμου χώρου μέσα ακριβώς στην πυκνή τροπική βλάστηση.

Η πολυτέλεια του ξενοδοχείου περνά και στις μπουρμπουλήθρες, όσο επιτρέπει ο χώρος φυσικά, με σατέν σεντόνια και τέτοια πράγματα. Αλλά και 24ωρο room service και exclusive πρόσβαση στις υπηρεσίες του resort.

Οι τιμές για τις δίκλινες φυσαλίδες ξεκινούν από τα 585 δολάρια (525 ευρώ) τη βραδιά…