Είναι γεγονός πως το Λονδίνο ξέρει από υπερπολυτέλεια, έχοντας μια μακρά σειρά πανάκριβων ξενοδοχείων με προεδρικές σουίτες που ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ.

Μόνο που η Sterling Suite στο The Langham London βάζει σε όλες τους τα γυαλιά, κοστίζοντας όχι λιγότερο από 25.000 λίρες (29.100 ευρώ) τη βραδιά!

Μιλάμε για μια προεδρική σουίτα 450 τ.μ., τη μεγαλύτερη που έχει να επιδείξει το Λονδίνο, ένας τεράστιος χώρος που επιδεικνύει λάμψη και κομψότητα σε κάθε του σπιθαμή.

Έξι υπνοδωμάτια, 2 δωμάτια-ντουλάπα, πιάνο, τραπεζαρία, κέντρο media, αίθουσα προβολών με τηλεόραση 73 ιντσών, ιδιωτική πρόσβαση και τέτοια πράγματα προσφέρονται εδώ.

Όλα φέρουν βαριές σχεδιαστικές υπογραφές, από τα χειροποίητα κρύσταλλα Μουράνο στα φώτα μέχρι και τις ταπετσαρίες-εργόχειρα και τα μάρμαρα.

Έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια των υψηλών προσώπων που διαμένουν εδώ, με επίσης προσωπικό κύκλωμα τηλεόρασης και σωματοφύλακες να προσέχουν τα μπες-βγες.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι σε 24ωρη βάση και η σουίτα μπορεί μάλιστα να αλλάξει χρήση κατά τις επιθυμίες του πελάτη, ανάλογα δηλαδή με τον σκοπό της διαμονής του. Αν έχει έρθει για δουλειά, για διασκέδαση ή για… πολιτικά νταλαβέρια.

Το Langham London του 1865 ξανάνοιξε τις πύλες του το 2011, έπειτα από ανακαίνιση 5 ετών και 130 εκατ. δολαρίων…