Μετά το πρωινό και ξέφρενο νεοϋορκέζικο shopping, το jet set κάνει ανελλιπώς μια στάση για γεύμα στο Eleven Madison Park, ένα από τα καλύτερα μέρη για υψηλή γαστρονομία του πλανήτη.

Παρά το γεγονός ότι έπεσε πρόσφατα στην τέταρτη θέση του οδηγού World’s 50 Best Restaurants, παραμένει ένας ναός της γαστριμαργίας και αναμφίβολα το καλύτερο εστιατόριο των ΗΠΑ.

Την ώρα που ο χαρισματικός συνιδιοκτήτης Will Guidara θα κάνει τα πράγματα εξαιρετικά απλά, τα φλας κλέβει αβίαστα ο σεφ και συνιδιοκτήτης Daniel Humm με αυτό το μενού υψηλής γαστρονομίας των 8-10 πιάτων.

Ένα μενού πανάκριβο ακόμα και για τα στάνταρτ του Μεγάλου Μήλου, στο οποίο ο ελβετικής καταγωγής σεφ μπολιάζει τη σύγχρονη γαλλική κουζίνα με νεοϋορκέζικες πινελιές σε αυτή τη γωνιά του Madison Square Park.

Μια πρώην τράπεζα λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 ως το ριζικά ανακαινισμένο και απόλυτο hotspot της γαστριμαργικής σκηνής της Νέας Υόρκης, εκεί που η διακόσμηση επισημαίνει τη μαγεία που θα ακολουθήσει στα πιάτα.

Ξεχωρίζει η πάπια με το μέλι και το περιβόητο cheesecake με το ψάρι και το χαβιάρι. Για πιο γρήγορες καταστάσεις, στο μπαρ σερβίρεται και μενού 5 πιάτων.

Το Eleven Madison Park και ο σεφ του μοιράζονται όχι λιγότερα από 3 αστέρια Michelin…