H Τravelplanet24 φέτος το καλοκαίρι διοργανώνει τα πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία, υπό την μορφή διαγωνισμού, για την ανάδειξη των ελληνικών νησιών!

Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι, The Award edition!» και θα διεξαχθεί από 7 έως 21 Ιουλίου 2014 μέσα από μια πλατφόρμα ψηφοφορίας στο Facebook.

Καθημερινά, ο χρήστης θα μπορεί μέσα από 8 κατηγορίες να διαλέξει την δική του «καλοκαιρινή φάση» και να επιλέξει το αγαπημένο του νησί, αυτό που εκφράζει καλύτερα αυτή την διάθεση του.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, ένας τυχερός θα μπορεί να κερδίσει καθημερινά από 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια αξίας 100€ για οποιονδήποτε προορισμό επιθυμεί.

Ακόμη, στο τέλος του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 500€.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν συνολικά 29 ελληνικά νησιά και θα αναδειχτούν οι καλύτεροι προορισμοί στις παρακάτω 8 κατηγορίες :

1. Αυθεντικές γεύσεις
2.
Καλύτερη Νυχτερινή ζωή
3.
Καλύτερο ηλιοβασίλεμα
4.
Καλύτερο νησί για κάμπινγκ
5.
Καλύτερη αμμώδη παραλία
6.
Value for money νησί
7.
Καλύτερο πανηγύρι
8.
Καλύτερο ανεξερεύνητο νησί

Η κάθε κατηγορία θα εκπροσωπείται από έναν «ambassador» ο οποίος θα προωθεί την συγκεκριμένη κατηγορία και τα νησιά-επιλογές μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, κυρίως από κοινωνικά δίκτυα και blogs.

Η Travelplanet24, μέσα από τα ταξιδιωτικά βραβεία, σκοπεύει να αναδείξει τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό καλοκαίρι, να προβάλει τους καλύτερους προορισμούς σε κάθε κατηγορία και να δώσει έμπνευση στο κοινό για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις.