Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ σε μια από τις πιο δραστήριες πρωτεύουσες του κόσμου, το Λονδίνο! Αν αναζητάτε πρωτοποριακές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μακριά από τα συνηθισμένα, δεν έχετε παρά να κλείσετε θέση σε ένα από τα ξεχωριστά event.

Για το μήνα Ιούνιο το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα αλλιώτικο…θερινό σινεμά, χαλαρωτικές στιγμές στους κήπους της πόλης και πολλά ακόμα.

Σας παρουσιάζουμε τους τέσσερις λόγους για να ταξιδέψετε αυτό το μήνα στο Λονδίνο:

Hot Tub Cinema

Πότε: από τις 4 Ιουνίου
Τιμή: £ 35 (43 ευρώ) το άτομο και £ 210 (258 ευρώ) για μια ολόκληρη μπανιέρα

Μια μοναδική εμπειρία κινηματογράφου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε μέσα σε μια φουσκωτή μπανιέρα τζακούζι, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία. Μπορείτε ακόμα να πιείτε το ποτό σας με παλιούς και νέους φίλους, κάνοντας κράτηση για μια θέση ή κλείνοντας όλη τη μπανιέρα. Η διοργάνωση μετρά οκτώ χρόνια ζωής και περιλαμβάνει 30 μπανιέρες υδρομασάζ, δύο οθόνες και ένα αποκλειστικό σύστημα ήχου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Μαρίνα Αμπράμοβιτς: 512 Ώρες



Πότε:
από 11 Ιουνίου έως 25 Αυγούστου
Τιμή: Δωρεάν

Η διάσημη εικαστική καλλιτέχνης, Μαρίνα Αμπράμοβιτς, με καταγωγή από τη Σερβία, δραστηριοποιείται στην Performance Art, σε μια ακροβατική του σώματος και της ψυχής, από τα μέσα της δεκαετίας του 1970. Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, για έξι μέρες την εβδομάδα, οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά στην Serpentine Gallery, συμμετέχοντας στο καλλιτεχνικό της έργο.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ανοιχτοί κήποι το Σαββατοκύριακο

Πότε: από 14 έως 15 Ιουνίου
Τιμή: £ 10 (12 ευρώ) για προ κράτηση, £ 12 (15 ευρώ) τις ημέρες της εκδήλωσης

Η διοργάνωση “Ανοιχτοί κήποι” διοργανώνεται από την London Parks & Gardens Trust (LPGT), μια οργάνωση που εργάζεται για την προστασία και την ανάδειξη των ανοιχτών πράσινων χώρων του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τις πόρτες των ιδιωτικών κήπων και των πλατιών της πόλης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Κυνήγι Θησαυρού στο ανατολικό Λονδίνο

Πότε: στις 26 Ιουνίου
Τιμή: £ 40 (50 ευρώ), ανά ομάδα

Το ετήσιο κυνήγι θησαυρού είναι μια δημοφιλής φιλανθρωπική εκδήλωση, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους άστεγους στο Ανατολικό Λονδίνο. Κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται σε μια εκδήλωση γεμάτη διασκέδαση, φαγητό, ποτό και βραβεία!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ