Μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς, το «Navarino Challenge» επιστρέφει δυναμικά από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 στην Costa Nanarino.

Εξασφαλίζοντας για ακόμα μια χρονιά τη σημαντική συμμετοχή και παρουσία του
Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean (Κωνσταντίνου) Karnazes, το «Navarino Challenge» θα συμβάλλει για ακόμα μία χρονιά στην ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίηση του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία.

Φέτος, σε συνέχεια και της βράβευσης του με Gold Award στα Tourism Awards 2014 ως η σπουδαιότερη πρωτοβουλία για τον αθλητικό τουρισμό, η διοργάνωση εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις διαδρομές και το πρόγραμμά της.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μία διαδρομή «έκπληξη» στην Καλαμάτα, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν αγώνες για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του φετινού «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει για όσους διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino, ημερίδα για την παιδική παχυσαρκία καθώς και μαθήματα ταεκβοντο για μικρούς και μεγάλους από τον δις Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Παράλληλα, πριν από κάθε αγώνα, το στάδιο της προθέρμανσης θα αναλάβει η κορυφαία γυμνάστρια pilates, Μάντη Περσάκη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων pilates, καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, από την ίδια.

Επίσης, για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενώ το τριήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα μεγάλο εορταστικό γεύμα, γεμάτο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του «Navarino Challenge» και στην σελίδα στο Facebook.