Η οργάνωση για το ταξίδι του μέλιτος είναι ίσως μια από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες πριν από το γάμο. Μπορεί να θεωρείτε ότι η επιλογή ενός χειμερινού προορισμού μειώνει τις επιλογές σας, αντίθετα όμως υπάρχουν μαγευτικά μέρη, που θα σας προσφέρουν εμπειρίες ζωής.

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε μοναδικούς προορισμούς για το ταξίδι, που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σας.

St. Kitts and Nevis

Αυτά τα μικροσκοπικά νησιά της Ανατολικής Καραϊβικής μπορεί να μην είναι και τόσο δημοφιλή, αλλά αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι και το μυστικό της γοητείας τους. Θεωρούνται δυο από τους από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου και αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν τη μοναξιά και την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά.

Αυτά τα ορεινά νησιά, που καλύπτονται από πλούσια τροπικά δάση και διαθέτουν ατέλειωτα χιλιόμετρα από χρυσές αμμουδιές, προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση, εκτός από την ηλιοθεραπεία και τα θαλάσσια σπορ. Οι λάτρεις της ιστορίας μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή Brimstone Hill Fortress στο St. Kitts, που ανήκει στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και οι πιο δραστήριοι μπορούν να κάνουν πεζοπορία στην επιβλητική κορυφή του ηφαιστείου του Nevis.

Πού να μείνετε: Λίγα βήματα μακριά από τις ακτές του Νέβις, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και φοίνικες, το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Four Seasons Nevis, διαθέτει τρεις πισίνες υπερχείλισης , ένα παγκόσμιας κλάσης σπα, γήπεδο του γκολφ και προσφέρει πανοραμική θέα στο ηφαίστειο του νησιού. Κλείστε θέση σε μια δωρεάν απογευματινή ξενάγηση στη γύρω περιοχή για να δείτε από κοντά τους παιχνιδιάρικους κερκοπιθήκους του νησιού ή δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα “Dive and Dine” του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε στη θάλασσα και με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού να πιάσετε τον δικό σας αστακό, το οποίο και θα απολαύσετε αργότερα στο μπάρμπεκιου στην παραλία.

Ταϊλάνδη

Η Ταϊλάνδη είναι ένας από τους πιο σαγηνευτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο και μια θαυμάσια επιλογή για μήνα του μέλιτος. Μπορεί η μεθυστική φυσική ομορφιά της χώρας να σας εντυπωσιάσει από την αρχή, αλλά το κύριο συστατικό της γοητείας της είναι οι ευγενικοί και φιλόξενοι κάτοικοι, που θα σας κάνουν να θέλετε να μείνετε για πάντα εκεί.

Είτε αναζητάτε την χαλάρωσηστις νότιες παραλίες, τη συμμετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στις βόρειες περιοχές ή την εξερεύνηση της μητρόπολης της Μπανγκόκ, το σίγουρο είναι ότι στην Ταΐλάνδη ο καθένας θα βρει αυτό που του ταιριάζει.

Πού να μείνετε: Χτισμένο στην επαρχία του Τσιάνγκ Μάι, το μαγικό θέρετρο του Mandarin Oriental Dhara Devi κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν βασιλιάδες από τη στιγμή της άφιξής τους. Το πολυτελές θέρετρο αποτελείται από διάφορα κτίρια, που θυμίζουν παλάτι εμπνευσμένο από το πρώην Βασίλειο Lanna. Το φιλικό προσωπικό θα σας κακομάθει, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Διαθέτοντας ένα τεράστιο σπα, οκτώ εστιατόρια, γυμναστήριο, καταστήματα για ψώνια, σχολή μαγειρικής και βιβλιοθήκη, ίσως περάσει από το μυαλό σας η σκέψη να μείνετε για πάντα εκεί.

Turks and Caicos



Αν ψάχνετε έναν απόλυτα πολυτελή προορισμό στην Καραϊβική, τα νησιά Turks και Caicos είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το Providenciales είναι ίσως ο πιο εκλεπτυσμένος προορισμός του νησιού, προσφέροντας μερικές από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να επιθυμεί ένα νεόνυμφο ζευγάρι.

Στον κόλπο Grace οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τους κοραλλιογενείς υφάλους, την πλούσια θαλάσσια ζωή, βουτώντας σε κρυστάλλινα νερά για καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ. Στο Εθνικό Πάρκο Chalk, τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν την απομόνωση σε συνδυασμό με τις μαγευτικές παραλίες.

Πού να μείνετε: Επισκεφθείτε τη βόρεια ακτή στο Grace Bay Club, ένα θέρετρο μεσογειακού τύπου χτισμένο πάνω στη θάλασσα. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις παραλίες και προσεγμένες υπηρεσίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Απολαύστε την ηρεμία του νησιού στην πισίνα μόνο για ενήλικες ή στο 5.000 τετραγωνικών ποδιών γυμναστήριο και σπα.

Αυστραλία

Στην Αυστραλία οι νεόνυμφοι έχουν μια εκπληκτική ποικιλία επιλογών για δραστηριότητες, καθώς και χιλιάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής για να ανακαλύψουν. Αν θέλετε να δείτε όσο περισσότερα μπορείτε, επισκεφθείτε τη ζωντανή πόλη του Σίδνεϊ , όπου μπορείτε να κάνετε μαθήματα σερφ στην παραλία Bondi ή να απολαύσετε μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία ψυχαγωγίας στη διάσημη Όπερα του Σίδνεϊ.

Επισκεφθείτε το Cairns και τολμήστε να κάνετε καταδύσεις με αναπνευστήρα στον διάσημο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο (Great Barrier Reef), ένα από τα καλύτερα υποβρύχια αξιοθέατα στον κόσμο. Τέλος, κατευθυνθείτε προς το Uluru ( γνωστό και ως Ayers Rock ) για να θαυμάσετε την εντυπωσιακή ομορφιά του Outback.

Πού να μείνετε: Το Park Hyatt στο Σίδνεϊ συνδυάζει άψογα την σύγχρονη πολυτέλεια με την ντόπια φιλοξενία. Χτισμένο σε μια εντυπωσιακή, κεντρική τοποθεσία και προσφέροντας μαγευτική θέα στο λιμάνι του Σίδνεϋ και την Όπερα από την ιδιωτική του προκυμαία, το ξενοδοχείο θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Ισλανδία

Η μοναδική φυσική ομορφιά της Ισλανδίας είναι ένα θέαμα που πρέπει να δείτε από κοντά. Ως προορισμός για το μήνα του μέλιτος , τοΡέικιαβικ είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη χώρας, όπως το Blue Lagoon, ένα γεωθερμικό spa και το Εθνικό Πάρκο Þingvellir, έναν υδροβιότοπο, κληρονομιά της UNESCO , όπου μπορείτε να δείτε το μαγευτικό Βόρειο Σέλας.

Πού να μείνετε: Επιλέξτε το Hotel Borg, που συνδυάζει αρτ ντεκό διακόσμηση με σύγχρονο στιλ και βρίσκεται στο κέντρο του Ρέικιαβικ. Όλα τα 56 μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν μπάνια, με έπιπλα του σχεδιαστή Philippe Starck και θερμαινόμενο δάπεδο από μάρμαρο. Δεδομένου ότι είναι το γαμήλιο ταξίδι σας, κλείστε μια σουίτα στον τελευταίο όροφο, όπου θα απολαύσετε βελτιωμένες παροχές, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης Bang & Olufsen και ένα υψηλής ποιότητας κρεβάτια.