Μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει στην όμορφη Σκωτία, όπου ειδικά για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας μπορείτε να ζήσετε σε ένα ιδιόκτητο σκοτσέζικο κάστρο!

Σας παρουσιάζουμε τρεις πολυτελείς επιλογές, που συνδυάζουν σύγχρονες ανέσεις και κάθε είδους δραστηριότητες, που θα καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Απολαύστε ξεχωριστές στιγμές σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον!

Ackergill Tower

Το οίκημα του Ackergill Tower είναι σκαρφαλωμένο στο βορειότερο άκρο του Ηνωμένου Βασιλείου και χρονολογείται από το 1476. Με δυνατότητα φιλοξενίας έως 34 ατόμων στον κεντρικό πύργο, είναι μια ιδανική επιλογή για μαγικά Χριστούγεννα μιας μεγάλης οικογένειας.

Οι επιλογές διασκέδασης θα καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, αφού υπάρχουν εγκαταστάσεις γκολφ, ενώ δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθεί κάποιος με την τοξοβολία, τη σκοποβολή, την ιππασία κατά μήκος της παραλίας και την παρατήρηση γερακιών.

Το κτήμα διαθέτει το δικό του Opera House, το οποίο είναι ένα ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και πάρτι για όλη την οικογένεια. Στο spa προσφέρονται χαλαρωτικές θεραπείες, ενώ η περιοχή διαθέτει πολλά αξιοθέατα, όπως το Κάστρο του Μέι, που ανήκε στην Βασίλισσα Ελισάβετ, το John O’Groats, στη βορειοανατολική άκρη της Σκωτίας και το αποστακτήριο ουίσκι Pulteney.

Balfour Castle

Το κάστρο Balfour βρίσκεται στην περιοχή Shapinsay στα νησιά Orkney και αποτελεί ένα ειδυλλιακό καταφύγιο, όπου μπορείτε να ξεφύγετε μακριά από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Σε μια καταπληκτική τοποθεσία στη βορειοανατολική ακτή της ηπειρωτικής Σκωτίας, το εντυπωσιακό κτίριο είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί να και οι επισκέπτες του νιώθουν από την πρώτη στιγμή απόλυτα απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Το βικτοριανό κάστρο, έχει ανακαινιστεί πλήρως, εξασφαλίζοντας όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου χώρου, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 άτομα. Οι ένοικοι έχουν στη διάθεση τους ένα μεγάλο σαλόνι και μια τραπεζαρία με βιβλιοθήκη, όπου σερβίρεται το πρωινό και το δείπνο.

Για στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης διατίθενται ακόμα αίθουσα μπιλιάρδου, αίθουσα γκολφ και ιδιωτικό παρεκκλήσι για γάμους.

Μια σειρά από δραστηριότητες οργανώνονται για τους ενοίκους, όπως πεζοπορία, ψάρεμα πέστροφας, τένις, ιππασία, καταδύσεις, ποδηλασία, τοξοβολία, αλλά και μαθήματα μαγειρικής, εκδρομές με σκάφος και παρακολούθηση πτηνών.

Corrour Lodge

Το Corrour Lodge είναι ένα σύγχρονο κτίριο με επιρροές από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, που συχνά περιγράφεται ως ένα κάστρο του 21ου αιώνα.

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Moshe Safdie, το οίκημα είναι χτισμένο στη θέση δυο παλαιότερων κτισμάτων και προσφέρει μαγευτική θέα στο Loch Ossian.

Στην καρδιά μιας οικογενειακής ιδιοκτησίας 60.000 στρεμμάτων, που αγκαλιάζεται από μαγευτικά τοπία και άγρια φύση το Corrour Lodge είναι ένα καταφύγιο πολυτέλειας και άνεσης.

Έχοντας δυνατότητα φιλοξενίας έως 30 ατόμων, με μια ξεχωριστή πτέρυγα ειδικά για παιδιά το πολυτελές κατάλυμα προσφέρει υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ψάρεμα, ιππασία με ένα από τα 16 ισλανδικά πόνυ του κτήματος, ορεινή ποδηλασία και κωπηλασία.

Στο τέλος της μέρας οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σάουνα ή να συνεχίσουν την ενίσχυση της φυσικής τους κατάστασης στο γυμναστήριο.