Σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας στη βορειοανατολική Εύβοια και μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, σε μια μεγάλη έκταση δίπλα στη θάλασσα θα συναντήσετε το Club Agia Anna Summer Resort. Ένα από τα μεγαλύτερα και ίσως τα ωραιότερα οργανωμένα camping resorts της χώρας.

Θέσεις για σκηνές και αυτοκινούμενα, πολυτελείς εξωτικές σκηνές (Yurts) για τους λάτρεις του Glamping, καθώς και ήσυχα οικογενειακά cabanas με ιδιωτικές αυλές είναι μερικές από τις επιλογές διαμονής που θα βρει κανείς στο Club Agia Anna.

Κοντά στο μπαρ και τις πισίνες για να είστε μέσα στη δράση, ή στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του camping για περισσότερη ησυχία, όλες οι θέσεις για σκηνές έχουν σκιά, οριοθετημένο χώρο με περιμετρική φύτευση και δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Και εάν σας αρέσει το camping, αλλά όχι οι σκηνές, σττο Club Αγία Άννα θα βρείτε μια σειρά διαφορετικών δωματίων που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες. Οι ξενώνες, τα bungalows και τα studios σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν τις πιο όμορφες διακοπές σας! 

Μονόχωρες ή δίχωρες, οι Cabanas του Club Αγία Άννα περιτριγυρίζονται από στεγασμένες και επιπλωμένες αυλές, βεράντες ή μπαλκόνια και τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού το μέσα γίνεται ένα με το καταπράσινο έξω!

Τα Yurt θα μεταμορφώσουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε μια εξωτική εμπειρία βγαλμένη από παραμύθι. Με σχεδιασμό που βασίζεται στις νομαδικές γιούρτες των Μογγόλων, τα Υurt σήμερα κατασκευάζονται από υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εξοπλίζονται με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στα 45 τ.μ. τους, μπορούν να φιλοξενήσουν ως 5 άτομα.

Στο Club Αγία Άννα, το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ. Από τις τρεις μεγάλες πισίνες και τις δύο παιδικές, στα γήπεδα μπάσκετ, beach soccer και beach volley, μία ολόκληρη περιοχή με ηλεκτρονικά παιχνίδια και τραπέζια για ping – pong, καθημερινές προβολές ταινιών και τα μαθήματα aqua aerobic ή τους αγώνες κολύμβησης στην θάλασσα ή στην πισίνα.

Ένα είναι σίγουρο: ότι στο Club Agia Anna Summer Resort θα χορτάσετε δραστηριότητες και sports!

Μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών σχεδιάζει προσεκτικά κάθε μέρα ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάθε είδους για τους μικρούς φιλοξενούμενους: αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κατασκευές, εκδρομές, παραστάσεις και αγώνες, σκυταλοδρομίες και πάρτι. Από νωρίς το πρωί, με παιχνίδια, σπορ και εκδρομές, μέχρι το βράδυ με παιδικές ταινίες, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, αναπτύσσουν δεξιότητες και κάνουν νέους φίλους παίζοντας, διασκεδάζοντας και γελώντας με την ψυχή τους μέσα στην πανέμορφη φύση της βόρειας Εύβοιας.

Εκδρομές, πάρτι, παιχνίδια, αγώνες: στο Club Αγία Άννα η ειδική μας ομάδα animateur διοργανώνει καθημερινά το πιο απίθανο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και για τους ενήλικες φιλοξενούμενους.

Μην ξεχνάτε:

Τα παιδιά έως 5 ετών μπορούν να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές σε έναν αφιερωμένο χώρο μόνο για αυτά! Δημιουργική απασχόληση με κατασκευές και παιχνίδια γεμάτα φαντασία, όσο οι γονείς χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τον ήλιο και τον καφέ τους με ηρεμία.

Οι ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές είναι πιο κοντά σας απ’ όσο πιστεύετε!

Club Agia Anna Summer Resort
Παραλία Αγ. Άννας, Βόρεια Εύβοια
Από Αθήνα (156 χλμ)
Από Θεσσαλονίκη (322 χλμ)

Επικοινωνήστε με το Club Agia Anna Summer Resort

Από 30/09 μέχρι 01/04 στο 210-3602202
Από 02/04 μέχρι 29/09 στο 222-7097250, 222-7097185
e: [email protected]
w: clubagiaanna.gr