Η Radisson Hotel Group υπογράφει το πρώτο συγκρότημα serviced apartments στην Ελλάδα, υπό το brand Radisson Red. To Radisson RED Mitropoleos Square Athens ανοίγει στην Αθήνα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, καθώς το πολυτελές hospitality brand Radisson RED εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντας το portfolio της Radisson στην Ελλάδα σε επτά ακίνητα σε λειτουργία ή υπό κατασκευή. 

Το έργο έχει ως στόχο τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος κτηρίου γραφείων σε διαμερίσματα εκλεπτυσμένου design με τη δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών. Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens θα συμπεριλαμβάνει 94 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα, 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ το πιο ελκυστικό κομμάτι του κτιρίου θα είναι το roof top bar – εστιατόριο του τελευταίου ορόφου με θέα την Ακρόπολη, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με καταξιωμένο chef. 

Το ακίνητο βρίσκεται στην Πλατεία Μητροπόλεως, δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών, στη γειτονιά της Πλάκας. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά στην Πλατεία Συντάγματος και στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην καρδιά της επιχειρηματικής και νυχτερινής ζωής, κοντά στα εμπορικά καταστήματα της πρωτεύουσας, αλλά και σε μουσεία και χώρους τέχνης. Ένα σημείο που προσελκύει επισκέπτες που βρίσκονται στη χώρα είτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για αναψυχή. Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens είναι το τρίτο ακίνητο της Radisson Hotel Group στην Ελληνική πρωτεύουσα. 

Η Radisson RED είναι ένα πολυτελές brand, που δίνει μία νέα προοπτική στη φιλοξενία, ζωντανεύοντας το συμβατικό μέσα από μία χαλαρή ατμόσφαιρα, χώρους υψηλής αισθητικής και εκλεπτυσμένους επισκέπτες. Η Radisson RED εστιάζει στον σχεδιασμό χώρων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται εύκολα ανάμεσα από τη δουλειά και τη διασκέδαση. 

Ο Elie Milky, Vice President Development του Radisson Hotel Group, δήλωσε: «είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την εταιρεία real estate Gnosis Investments, φέρνοντας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας το brand Radisson RED. Το project καλύπτει το υπάρχον κενό στην Ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο σε νέες επενδύσεις από funds. Το έργο θα εδραιώσει τη θέση της Radisson Hotel Group’s στην Ελληνική αγορά, ενώ η στρατηγική ανάπτυξής μας συνεχίζεται με άμεσο στόχο η εταιρεία να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της διεθνούς αγοράς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους.»

Ο Πέτρος Πολίτης, co-founder & CEO της Gnosis Investment σχολίασε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο όμορφα κτήρια της Αθήνας, όπου θα κυριαρχεί η πολυτέλεια και το δημιουργικό στοιχείο. Αναπτύσσοντας το κομμάτι της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα και προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία, θέλουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην πόλη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Radisson Hotel Group σε αυτό το μοναδικό έργο.» 

Η Gnosis Investments είναι μια ιδιωτική real estate εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης. Η Epacron S.A., μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των κατασκευών, είναι αυτή που επιλέχθηκε για την κατασκευή του έργου.

BUSINESS DEVELOPMENT CONTACT

ELIE MILKY, Vice President Business Development: [email protected]

MEDIA CONTACT

SIMON KERN, Area Manager PR & Communication Central & Southern Europe: [email protected]

RADISSON RED

Η Radisson RED είναι ένα πολυτελές brand που δίνει μία νέα προοπτική στη φιλοξενία, ζωντανεύοντας το συμβατικό, μέσα από μία χαλαρή ατμόσφαιρα, χώρους υψηλής αισθητικής και εκλεπτυσμένους επισκέπτες. Η Radisson RED εστιάζει στον σχεδιασμό χώρων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται εύκολα ανάμεσα από τη δουλειά και τη διασκέδαση. Οι επισκέπτες έχουν τη μπορούν να συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης Radisson Rewards, κερδίζοντας επιπλέον παροχές. 

Η Radisson Red ανήκει στη Radisson Hotel Group, που περιλαμβάνει το Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson, και το prizeotel, κάτω από την εμπορική ομπρέλα Radisson Hotels.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website ή επικοινωνήστε με τη Radisson Red σε: 

LinkedIn | Instagram | Twitter | Facebook | YouTube

RADISSON HOTEL GROUP

Το Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, με εννιά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand και περισσότερα από 1.600 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία σε 120 χώρες. Η κυρίαρχη υπόσχεση του ομίλου είναι “Every Moment Matters” με την υπογραφή, Yes I Can! και ένα μοναδικό ήθος εξυπηρέτησης του πελάτη.

Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Radisson Hotel περιλαμβάνει τα Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson και το prizeotel, συγκεντρωμένα κάτω από την εμπορική ομπρέλα της Radisson Hotels.

Radisson Rewards: Το Radisson Rewards είναι το διεθνές πρόγραμμα επιβράβευσης που προσφέρει μοναδικούς και εξατομικευμένους τρόπους για να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές που έχουν σημασία για τους καλεσμένους του. Το Radisson Rewards προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για τους επισκέπτες, τους επαγγελματικούς ταξιδιώτες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε περισσότερα από 550 ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Radisson Meetings: Toπρόγραμμα Radisson Meetings παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εκδήλωση ή συνάντηση, τοποθετώντας τους επισκέπτες και τις ανάγκες τους στο επίκεντρο. Το Radisson Meetings βασίζεται σε 3 βασικές αξίες εξυπηρέτησης: Personal, Professional&Memorable, ενώ παραμένει 100% Carbon Neutral.  

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για το Radisson Hotel Group. Όλα τα κτίρια του Ομίλου ακολουθούν αυστηρούς κανόνες υγείας και ασφάλειας, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ασφάλειας Radisson. Τα πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την SGS, κορυφαία εταιρεία ελέγχου και πιστοποίησης. Έχουν σχεδιαστεί με στόχο να διασφαλίζουν την ασφάλεια και ηρεμία των επισκεπτών από το check-in μέχρι το check-out. Το Πρωτόκολλο Ασφάλειας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ευρύτερου προγράμματος Ασφάλειας Radisson Hotel Group. 

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι, εργάζονται στη Radisson Hotel Group και τα ξενοδοχεία λειτουργούν κάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το εταιρικό website ή συνδεθείτε με τα Radisson Hotels σε:

LinkedIn | Instagram | Twitter | Facebook | YouTube