Σημαντικές βραβεύσεις απέσπασε ο Όμιλος Μακεδονικών Ξενοδοχείων, στο διαγωνισμό Tourism Awards 2015, καθώς τιμήθηκε με το βραβείο GOLD AWARD για το ξενοδοχείο «The Excelsior», στην κατηγορία Facilities and Architecture – Αναπαλαίωση, με το βραβείο SILVER AWARD για το ξενοδοχείο «Eagles Palace», στην κατηγορία Specialty Offering – Οικογενειακός Τουρισμός και με το βραβείο SILVER AWARD για το ξενοδοχείο «Eagles Palace», στην κατηγορία Πρωτοβουλίες για την Προστασία του Περιβάλλοντος.

«Σας ευχαριστώ θερμά για τη διάκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες που βοήθησε στην αναπαλαίωση του Excelsior, αυτού του εξαιρετικού νεοκλασικού κτιρίου στην καρδιά της Θεσσαλόνικης», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μακεδονικών Ξενοδοχείων κ. Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, παραλαμβάνοντας το GOLD AWARD για την αναπαλαίωση του ξενοδοχείου «The Excelsior».

«Είμαστε μια οικογενειακή ξενοδοχειακή εταιρία της Βορείου Ελλάδος που φέτος κλείνουμε τα 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του τουρισμού και ήδη η 4η γενιά ασχολείται με τα ξενοδοχεία μας. Ευχαριστούμε πολύ την επιτροπή για τις δύο βραβεύσεις, ειδικά για τη διάκριση στις πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος, ενός θέματος που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς καθώς και για την περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε», συνέχισε ο κος Τορνιβούκας παραλαμβάνοντας τα SILVER AWARDS για το Eagles Palace.


Ο κύριος Τορνιβούκας παραλαμβάνει τo SILVER AWARD για το Eagles Palace.


Ο κύριος Τορνιβούκας παραλαμβάνει τo SILVER AWARD για το Eagles Palace.


Ο κύριος Τορνιβούκας παραλαμβάνει το GOLD AWARD για το Τhe Excelsior