H RIMOWA, η «Rolls Royce των ταξιδιωτικών αποσκευών» όπως χαρακτηρίζεται από τα διεθνή ΜΜΕ, πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση των συλλογών της στη χώρα μας, την Τρίτη 8 Ιουλίου σε ένα χώρο που συμβολίζει την υψηλή αισθητική του ταξιδιού, στο New Hotel Art Lounge. Πλήθος εκπροσώπων από τους χώρους των Media και της μόδας γνώρισαν από κοντά το αγαπημένο brand όλων των έμπειρων ταξιδιωτών και των μεγαλύτερων διεθνών trendsetters, και ανακάλυψαν την πλούσια γκάμα επιλογών που προσφέρει η RIMOWA για κάθε ανάγκη και προτίμηση.

Η άψογη λειτουργικότητα, η υψηλή ποιότητα και η ξεχωριστή αισθητική των αποσκευών πολυτελείας RIMOWA, σε συνδυασμό με το αξεπέραστο design και την εντυπωσιακά ευέλικτη και ελαφριά κατασκευή τους, κέρδισαν το ενδιαφέρον όλων. Η δοκιμασμένη ανθεκτικότητα των αποσκευών RIMOWA εξασφαλίζει την απαράμιλλη διατήρηση του design τους, έχοντας δικαίως καθιερωθεί ως τα must-haves κάθε απαιτητικού frequent traveller.

Η RIMOWA προτείνει 11 ξεχωριστές σειρές & 200 είδη που ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών: Salsa, Salsa Air, Salsa Deluxe, Bolero, Limbo, Bossa Nova, Attaché Pilot, Topas, Topas Titanium, Topas Stealth & Classic Flight από θήκες για laptop και beauty cases μέχρι μεγάλες αποσκευές με ασύγκριτη χωρητικότητα που εξασφαλίζουν τάξη και άνεση.

Η RIMOWA αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο στιλ και σταθερή επιλογή των stars όπως η Jessica Alba, η Alessandra Ambrosio, ο Ryan Gosling, ο Joshua Jackson, ο Ronan Keating, η Diana Kruger, η Bar Refaeli, ο Christian Slater και η Kate Upton που δεν αποχωρίζονται ποτέ τον πιο πολύτιμο travel partner τους!