Την εποχή της πανδημίας που η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πιο αναγκαία από ποτέ, το να ξεφύγει κανείς από όλα και από όλα μοιάζει τόσο επιτακτικό, όσο ποτέ δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί. Κάτι που μπορεί να βρει την απόλυτη εφαρμογή του στο νέο ιδιωτικό παράδεισο των Μαλδίβων, αρκεί να διαθέτει κανείς το αστρονομικό ποσό των 80.000 δολαρίων για μία μόνο βραδιά για να μπορέσει να τον απολαύσει!

Το Ithaafushi, λοιπόν, είναι το νέο ιδιωτικό νησί- θέρετρο της διεθνούς φήμης αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Waldorf Astoria Hotels & Resorts, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του την «απόλυτη απόδραση», μια απόδραση που έρχεται με την απόλυτη ιδιωτικότητα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που ο καθένας επιθυμεί.

Σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, το Ithaafushi- The Private Island αποτελεί την επιτομή της αποκλειστικότητας, τοποθετημένο τέλεια σε έναν από τους πιο εμπνευσμένους προορισμούς στον κόσμο, όπου μια αφοσιωμένη ομάδα προβλέπει κάθε ανάγκη και προσφέρει την κομψή και αβίαστη εμπειρία υπηρεσιών για την οποία φημίζεται το διεθνές brand ξενοδοχείων και θερέτρων.

Ο ιδιωτικός παράδεισος βρίσκεται κοντά στο νησί Μάλε και για να το προσεγγίσει κανείς μπορεί να ταξιδέψει από θαλάσσης για 40 λεπτά με κάποιο από τα πολυτελή σκάφη του ξενοδοχείου ή με μια γρήγορη πτήση με υδροπλάνο διάρκειας 15 λεπτών.

Το νησί μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 24 άτομα σε δύο πολυτελείς βίλες και μία κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων. Η μία βίλα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, εσωτερικό και εξωτερικό ντους, σαλόνι, πισίνα υπερχείλισης και τζακούζι, ενώ η δεύτερη και μεγαλύτερη 3 υπνοδωμάτια και τις ίδιες ανέσεις με την παραπάνω και επιπλέον καταπράσινους κήπους, άμεση πρόσβαση στην παραλία και δύο πισίνες.

Οι επισκέπτες του ιδιωτικού νησιού απολαμβάνουν γαστρονομικές απολαύσεις από ένα κατά παραγγελία μενού που προετοιμάζεται μόνο γι΄ αυτούς, επιλέγοντας το μέρος που θα δειπνήσουν. Και φυσικά, όπως κάθε τι άλλο εδώ συναντάται σε πληθώρα, το ίδιο ισχύει και με τις δραστηριότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους λίγους και εκλεκτούς να κολυμπήσουν στα εξωτικά νερά του ωκεανού με μάσκα, να κάνουν καταδύσεις, να απολαύσουν την αμμουδιά, να πάρουν το δείπνο τους δίπλα στη θάλασσα κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, να κάνουν μάθημα γιόγκα πλάι στο κύμα ή απλώς να ζητήσουν να μείνουν ολομόναχοι.

«Δεσμευόμαστε να κάνουμε το Ithaafushi – The Private Island έναν εξαιρετικά περιζήτητο προορισμό παγκόσμιας κλάσης για τους προνομιούχους λίγους», δήλωσε στο Travel & Leisure ο γενικός διευθυντής του θέρετρου Etienne Dalancon, τονίζοντας ότι «Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο να διασφαλίζει ότι κάθε στιγμή είναι απολύτως εξατομικευμένη, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και αξεπέραστη προσοχή στη λεπτομέρεια».