Αυτό το καλοκαίρι οι διακοπές είναι πιο απαραίτητες από ποτέ! Το 2020 μας επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις και μας κράτησε μέσα στο σπίτι για αρκετό καιρό. Με την άρση τον μέτρων και την επιστροφή στην κανονικότητα αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι καλοκαιρινές διακοπές για να μας τονώσουν και να μας χαλαρώσουν.

Ζούμε σε μία χώρα που υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Φολέγανδρος, Αμοργός… οι επιλογές είναι απεριόριστες. Η ξεγνοιασιά μπορεί να είναι ο στόχος ωστόσο, προτεραιότητα όλων είναι φυσικά η ασφάλεια. Η λύση για ένα χαλαρό, απολαυστικό και ασφαλή ταξίδι είναι τα ταχύπλοα πλοία της SEAJETS, τα οποία επιστρέφουν στο Αιγαίο και μας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά για να απολαύσουμε με ασφάλεια το ελληνικό καλοκαίρι, που φέτος αξίζουμε όλοι περισσότερο από ποτέ.

Από την Παρασκευή 03 Ιουλίου, η SEAJETS ξεκίνησε τα δρομολόγια των ταχύπλοων πλοίων της προσφέροντας πάνω από 300 διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών του Αιγαίου. Οι επιλογές είναι πολλές όχι μόνο στην προτίμηση του προορισμού αλλά και στο είδος του ταξιδιού.

Με τα πλοία της SEAJETS μπορείτε να ταξιδέψετε απευθείας στον προορισμό σας ή να επιλέξτε την πολύ δημοφιλή επιλογή του island hopping, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε πολλαπλούς προορισμούς.

Η SEAJETS υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές. Με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος, ώστε να μπορείτε να αφεθείτε και να απολαύσετε πραγματικά τη διαδρομή.

Πέρα από την ασφάλεια πολύ σημαντικό κριτήριο είναι και η ταχύτητα. Ένα μεγάλο ταξίδι μπορεί στο τέλος να αποδεχθεί μεγάλη ταλαιπωρία και όχι και τόσο διασκεδαστικό. Η SEAJET προσφέρει ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ώστε να επισκεφτείτε τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

Μάλιστα για πρώτη φορά στις Δυτικές Κυκλάδες δρομολογείται το γρηγορότερο ταχύπλοο για επιβάτες και οχήματα. Ο πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2 με καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Πρόκειται για ένα πλοίο που κατέχει το ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του και έχει βραβευτεί ως το  το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019».

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν πείτε ΝΑΙ στις διακοπές! Κάντε τη σωστή επιλογή και χαρίστε σε εσάς και την οικογένειά σας τις διακοπές που τόσο έχετε ανάγκη. Με τη SEAJETS ταξιδεύουμε και πάλι μαζί και απολαμβάνουμε το Ελληνικό καλοκαίρι με ασφάλεια.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

seajets.gr

210 7107710

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα