Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε κρουαζιέρες και εξερευνητικές αποστολές στα πλέον δυσπρόσιτα σημεία της Γης, η Quark Expeditions παραμένει ένας από τους ηγέτες σε εκείνο το κομμάτι του τουρισμού που το ζητούμενο είναι η περιπέτεια.

Και η πολυτέλεια, αλίμονο!

Αυτή τη φορά δεν μεταφέρει βέβαια μόνο το μήνυμα του βιώσιμου τουρισμού με οικολογικό πρόσημο, αλλά θέλει να κάνει και κάτι καινούριο.

Με το απόλυτο κρουαζιερόπλοιο για αρκτικές εξερευνήσεις, το Ultramarine. Που θα ξεκινήσει τα υπέροχα ταξίδια του το 2021.

Η Quark έχει ήδη 4 εξερευνητικά σκάφη και δύο παγοθραυστικά, το Ultramarine θα είναι όμως η επιτομή των όσων προσφέρει σε επίπεδο περιπέτειας.

Χάρη στα δύο ελικόπτερά του, το Ultramarine θα παρέχει στον αρκτικό τουρίστα την πολυτέλεια να βλέπει τα πάντα από ψηλά, να φτάνει σε κορυφές και παγετώνες σε μια στιγμή και να χαίρεται φυσικά όλες τις δραστηριότητες αναψυχής που μπορούν να γίνουν με ελικόπτερο. Ή να διευκολυνθούν από την ύπαρξή του.

Πάνω στο πλοίο, ένα πλήρωμα 140 ανθρώπων θα παρέχουν ό,τι ζητήσει η καρδιά του πελάτη, ακόμα και exclusive υπηρεσίες στις πιο πολυτελείς καμπίνες. Εκεί που οι βεράντες είναι ιδιωτικές και η πρόσβαση στο σπα και το γυμναστήριο του πλοίου αποκλειστική.

Τέσσερα μπαρ και δύο εστιατόρια θα προσφέρουν γκουρμέ επιλογές στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Γροιλανδίας, της Νορβηγίας και του Καναδά. Αλλά και στην καρδιά του Αρκτικού Κύκλου.

Αν η πολική εξερεύνηση ήταν πάντα όνειρό σας και τη θέλετε όσο πιο πολυτελή παίρνει, το Ultramarine είναι εδώ για να το κάνει πράξη.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 3.500 ευρώ πάντα…