Το τσαρικών προδιαγραφών ξενοδοχείο της Αγίας Πετρούπολης

Ανακτορικά μεγαλεία που παραπέμπουν στο αυτοκρατορικό παρελθόν της πόλης


ΤΑΞΙΔΙLUXURY
21:25
07/12/2019
Το τσαρικών προδιαγραφών ξενοδοχείο της Αγίας Πετρούπολης
loading

Είναι γεγονός πως η Αγία Πετρούπολη δεν στερείται πολυτελών ξενοδοχείων και ο χάρτης της πόλης παρέχει τα πάντα, από τσαρικού τύπου πολυτέλειες μέχρι και υπερσύγχρονα boutique hotels.

Μέσα σε όλα, ή καλύτερα πάνω από όλα, το The State Hermitage Museum Official Hotel, ένα υπερλούξ ξενοδοχείο που άνοιξε το 2013, μοιάζει ωστόσο να υπάρχει εκεί από πάντα. Και σίγουρα από την εποχή του Οίκου των Ρομανόφ!

Παίρνοντας πάσα από τη βαριά ιστορία του συνεργάτη του, του Μουσείου Ερμιτάζ, το νεοκλασικό κτίριο έχει όσα θα περίμενες να δεις σε ένα πραγματικό τσαρικό παλάτι. Μόνο που όλα είναι αντίγραφα.

Αντίγραφα ως αισθητική βεβαίως, καθώς ο μπρούντζος, το μάρμαρο και τα επικών προδιαγραφών εσωτερικά παραείναι αληθινά. Και αυθεντικά.

Τα δωμάτια απηχούν την τσαρική περίοδο της Ρωσίας και θυμίζουν τα Χειμερινά Ανάκτορα και τα ιδιαίτερα διαμερίσματα των ρώσων αυτοκρατόρων. Χειροποίητα ιταλικά έπιπλα, πεντελικό μάρμαρο και τέτοια υλικά απαρτίζουν το πεντάστερο ξενοδοχείο που σε μεταφέρει αβίαστα στη μαγεία μιας εποχής που δεν υπάρχει πια.

Καθένα από τα 126 δωμάτια είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα και όλα τους αποτελούν ψηφίδες ενός μωσαϊκού υπερπολυτέλειας και κλασικής κομψότητας…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει