Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου

Πολυτέλεια και μαγεία στο πιο απίθανο σημείο


ΤΑΞΙΔΙLUXURY
12:00
06/10/2019
Το πιο ακραίο και… περιπετειώδες ξενοδοχείο του κόσμου
loading

Pingjiang Homey Wild Luxury Hotel το λένε και είναι φωλιασμένο στις απάτητες βουνοκορφές της κινεζικής επαρχίας Χιουνάν.

Αν η τουριστική περιπέτεια και το luxury είναι το ζητούμενο, δύσκολα θα βρεις δεύτερό του σε όλο τον κόσμο.

Το resort επιβλέπει ποτάμια, βουνά και δάση, δαμάζοντας το αφιλόξενο του τοπίου με τρία κτίρια σε ισάριθμες κορυφές. Για «οργανική αρχιτεκτονική» κάνουν λόγο οι κατασκευαστές, θέλοντας να χρησιμοποιήσουν υλικά που βρήκαν εκεί και να σεβαστούν το παρθένο περιβάλλον.

Μέχρι και πισίνα υπερχείλισης θα βρεις βέβαια εδώ, καθώς η πολυτέλεια δεν θυσιάζεται ούτε στιγμή. Την ώρα που τα κτίρια που έχουν χτιστεί και χτίζονται ακόμα μπλέκονται αρμονικά με το φυσικό κάλλος, η χλιδή που ελλοχεύει στο εσωτερικό τους είναι μια άλλη και εξόχως ανθρώπινη ιστορία.

Ό,τι δεν ολοκλήρωσε η φύση σε όρους μαγείας, το έκανε εδώ ο άνθρωπος με μια κατασκευή που είναι λες και φτιάχτηκε από τα ίδια τα χέρια των θεών.

Το κυρίως κτίριο έχει μήκος 45 μέτρων, ψιλοπράγματα δηλαδή σε σχέση με αυτή την πισίνα των 122 μέτρων. Εδώ θα βρεις όλες τις luxury υπηρεσίες, όπως σπα και μασάζ, αλλά ακόμα και δωμάτια για τσάι και χαλάρωση.

Χάδι για τα μάτια και κατασκευαστικός άθλος ταυτοχρόνως, είναι ο ζεν παράδεισος για όποιον δεν λογαριάζει έξοδα και κόπο για να ζήσει από πρώτο χέρι εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει