Να ξυπνάς από τον ήχο των τζιτζικιών και να βουτάς στα δροσερά νερά της πισίνας, λίγα λεπτά αφότου έχεις ανοίξει τα μάτια σου. Κι ύστερα να απολαμβάνεις το πρωινό σου, ενώ το βλέμμα σου χάνεται στο μπλε του Κρητικού πελάγους.

Μέσα σε 5 λεπτά να νιώθεις στα πόδια σου την άμμο και η καταγάλανη θάλασσα να σε καλεί να εξερευνήσεις το βυθό της. Να κάνεις ποδηλατάδα και να εξερευνείς την περιοχή σε ένα καταπράσινο φόντο.

Κι αργά το απόγευμα να χαλαρώνεις στο μπαλκόνι πριν δοκιμάσεις τις τοπικές νοστιμιές στην άνεση της τραπεζαρίας σου.

Το φετινό καλοκαίρι η ηρεμία και η προσιτή πολυτέλεια γίνονται η δική σου πραγματικότητα στη μαγευτική Κρήτη.

Το Athina Suites Platanias σε καλεί να αφήσεις πίσω σου την πολύβουη καθημερινότητα και να απολαύσεις τον χρόνο με την οικογένειά σου, σε ένα ήρεμο και πολυτελές περιβάλλον.

Ζήσε από κοντά την αυθεντική κρητική φιλοξενία σε ένα καλόγουστο περιβάλλον και επίλεξε ανάμεσα σε 6 apartments και 1 suites στην καρδιά του Πλατανιά.

Στο Athina Suites Platanias βρίσκεσαι μια ανάσα από την παραλία και 200 μέτρα από την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Οι κλιματιζόμενες μονάδες με κομψό σχεδιασμό και προσιτή πολυτέλεια έχουν δάπεδο με πλακάκια, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi, επιφάνεια εργασίας, σαλόνι, εξοπλισμένη κουζίνα, ηλιόλουστη βεράντα και θέα στην πισίνα.

Περιλαμβάνουν επίσης καθιστικό και τραπεζαρία.

Το Athina Suites Platanias προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο και κοινόχρηστο lounge και παρέχει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων.

Για όποιον επιθυμεί, 24ώρες/24ωρο έρχεται παραγγελία από το εστιατόριο Γιαουρτοπλημμύρα.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων, σε απόσταση 25χλμ. από το κατάλυμα. Διατίθεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το «Athina Suites Platanias»