Το ιδιωτικό νησί Banwa του αρχιπελάγους Παλαουάν στις Φιλιππίνες είναι ένα πραγματικά απομονωμένο σημείο του πλανήτη που εγγυάται την ιδιωτικότητα των στιγμών.

Η πρόσβαση εδώ γίνεται αποκλειστικά με ελικόπτερο, πόσο μάλλον που το νησάκι δεν εμφανίζεται καν στους περισσότερους χάρτες.

Ο 15 στρεμμάτων τροπικός αυτός παράδεισος φιλοξενεί 6 βίλες όλες κι όλες, δίνοντας βάρος και έμφαση σε αυτό που αποκαλούμε με μια δόση υπερβολής «υπερπολυτέλεια».

Πισίνες, τζακούζι, 24ωρες υπηρεσίες δωματίου και προσωπικοί μπάτλερ περιμένουν τους τυχερούς πελάτες για να τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες από αυτές που μόνο το πολύ χρήμα ξέρει να εξασφαλίζει.

Ό,τι αγαπά η καρδιά του πελάτη σε επίπεδο δραστηριοτήτων και αναψυχής παρέχεται από το exclusive κατάλυμα, καθώς τίποτα δεν είναι εδώ τρελό.

Και ό,τι θα δοκιμάσει προέρχεται από το ίδιο το νησί, καθώς η δημιουργική ομάδα της κουζίνας καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά, εκτρέφει τα ζώα της και προσφέρει εδέσματα με φρέσκα ψάρια καθημερινά.

Το Banwa Private Island περιμένει να μαγέψει τον κροίσο ταξιδιώτη, καθώς μιλάμε για πακέτα διαμονής που ξεκινούν από τις 100.000 ευρώ…