Στην Costa Navarino, οι ανοιξιάτικες αποδράσεις είναι γεμάτες από μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ανανέωσης και εξερεύνησης της Μεσσηνιακής φύσης.

Στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, οι οικογενειακές διακοπές εμπλουτίζονται με θεματικές δραστηριότητες για τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου, που περιλαμβάνουν κάτι για όλους: παιχνίδι και γνώση με πέταγμα χαρταετού και κυνήγια θησαυρού για τους μικρούς, αλλά και signature θεραπείες στο Anazoe Spa για τους μεγάλους.

Ειδικά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 8-11 Μαρτίου, το πρόγραμμα στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino περιλαμβάνει μοναδικές δραστηριότητες βασισμένες στα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής: προετοιμασία για τα παραδοσιακά λαλάγγια και τις λαγάνες, συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού, πέταγμα χαρταετού, ξεναγήσεις στο Navarino Natura Hall, προβολές παιδικών ταινιών, καθώς και ειδικά πακέτα στο Anazoe Spa και στη Navarino Golf Academy.

Η άνοιξη στη Μεσσηνία προσφέρει τη δυνατότητα για καθημερινές εξορμήσεις στη φύση με το Navarino Outdoors. Είτε πρόκειται για πεζοπορία ή αναρρίχηση σε συνδυασμό με πικνίκ στην εξοχή, είτε για βόλτες με ποδήλατα από το νέο στόλο των road bikes και εκδρομές σε καταρράκτες, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Η δράση συνεχίζεται με τα εννέα αθλήματα ρακέτας στο Navarino Racquet Academy, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και τον τοίχο αναρρίχησης, αλλά και στα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ.

Η ομάδα του πολυβραβευμένου Anazoe Spa, φροντίζει για την πλήρη αναζωογόνηση σε ένα μοναδικό χώρο 4.000 τ.μ., με πρωτοποριακές signature θεραπείες εμπνευσμένες από αρχαίες πρακτικές.

Τα εστιατόρια στο Navarino Dunes υποδέχονται τους επισκέπτες με ανανεωμένα μενού και φρέσκες πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς και από τους δικούς τους λαχανόκηπους.

Από τον Απρίλιο, το πλήρως ανανεωμένο υδάτινο πάρκο με θερμαινόμενες πισίνες και τρεις νέες νεροτσουλήθρες, θα καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 27230-97000, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του The Westin Resort Costa Navarino.