Οι παρακάτω προορισμοί απευθύνονται σε όλους όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της επίσκεψής τους. Η αφορμή είναι η ρομαντική κατά κάποιους, γλυκανάλατη κατά άλλους, αδιάφορη κατά πολλούς, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά θα μπορούσε να είναι και κάθε άλλη αφορμή από αυτές που πάντα εμφανίζονται για να ικανοποιηθεί η ανάγκη του ταξιδιού.

Από τις Μαλδίβες μέχρι την Αυστραλία κι από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιταλία, ιδού οι προορισμοί που επιλέγει η Daily Mail για μια ρομαντική απόδραση στο μέσο του Φλεβάρη.

Coco Prive, νησί Kuda Hithi, Μαλδίβες

Ocean1

Το ιδιωτικό νησί Coco Privé μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό φόντο για δραστηριότητες στη θάλασσα, από καταδύσεις μέχρι εκδρομές με καταμαράν. Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας στο σπα του νησιού απολαμβάνοντας τον παφλασμό των κυμάτων του Ινδικού αλλά και γαστρονομικές εξερευνήσεις στην τραπεζαρία με θέα τον ωκεανό.

Το νησί νοικιάζεται μόνο ιδιωτικά και έχει ένα οίκημα με σουίτα κι άλλες πέντε βίλες για να βλέπουν οι φιλοξενούμενοι διαφορετική θέα κάθε πρωί.

Η τιμή γνωστοποιείται μόνο κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ocean3

Dolphin Island, Φίτζι

Για τα ζευγάρια που αγαπούν την περιπέτεια η άγρια γη του Εθνικού Πάρκου Bouma στο Dolphin Island είναι η τέλεια ιδέα. Το θέρετρο των Φίτζι είναι το σπίτι σπάνιων πουλιών και εκπληκτικής χλωρίδας που ανθεί ανάμεσα στο τροπικό δάσος, την παραλία και τους καταρράκτες.

Ocean2

Η πρόσβαση στο νησί γίνεται από το Viti Levu δια θαλάσσης με τη μετακίνηση να διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Κοστίζει από 6.700 ευρώ τη βραδιά.

Ocean4

JW Marriott Venice Resort & Spa, Isola delle Rose, Ιταλία

Μακριά από τα στίφη των τουριστών της Βενετίας, το JW Marriott Venice Resort & Spa βρίσκεται στο ιδιωτικό νησί Isola delle Rose. Σε απόσταση μόλις 20 λεπτών από τη φημισμένη πλατεία του Αγίου Μάρκου, το νησί έχει πανοραμική θέα σε όλη τη ρομαντική πόλη.

Ocean5

Δεκαέξι στρέμματα περιβάλλουν το ξενοδοχείο που διαθέτει πισίνα και μπαρ στην ταράτσα και τέσσερα εστιατόρια.

Το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει από 320 ευρώ τη βραδιά.

Ocean6

Amanwana, Moyo Island, Ινδονησία

Ιδανικό για τους λάτρεις της άγριας ζωής το Amanwana περιβάλλεται από τα υπέροχα 36.000 στρέμματα του νησιού Moyo. Τα ζευγάρια μπορούν να καταλύσουν σε μία από τις 20 σκηνές μέσα στο τροπικό δάσος ή την ακτή με γείτονες τους περίεργους μακάκους και τα ελάφια.

Ocean7

Το δείπνο προσφέρεται στην παραλία κάτω από τα άστρα και φυσικά υπάρχει και σπα.

Η τιμή ξεκινά από τα 770 ευρώ τη βραδιά.

Ocean8

Inn at Cuckolds Lighthouse, Μέιν, ΗΠΑ

Το απόλυτα ρομαντικό καταφύγιο είναι αυτό που είναι κρυμμένο μέσα σε έναν φάρο, με μοναδική συντροφιά- εκτός από την αγάπη σου- τον αδιάκοπο ήχο της θάλασσας και τον υπέροχο ορίζοντα.

Ocean9

Αυτά προσφέρει το Inn at Cuckolds Lighthouse στο Μέιν, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν περιπάτους στα βράχια και τις σπηλιές και να κάνουν καγιάκ ή fly kite.

Το δίκλινο κοστίζει από 380 ευρώ τη βραδιά ενώ η επιλογή ενοικίασης ολόκληρου του νησιού φτάνει τα 1.000 ευρώ.

Ocean10

Six Senses Zil Pasyon, Σεϋχέλλες

Βρίσκεται στο Félicité, ένα ιδιωτικό νησί με απόκρημνα βράχια και παραλίες με λευκή άμμο. Οι πολυτελείς βίλες διαθέτουν πισίνα και άπλετη θέα στην θάλασσα. Παρέχονται ολιστικές θεραπείες και διαλογισμός, με έμπνευση από τις παραδόσεις της περιοχής και της Αφρικής.

Ocean11

Επτά νύχτες κοστίζουν από 6.200 ευρώ το άτομο.

Ocean12

Como Parrot Cay, Τερκς και Κάικος

Η ρομαντική απόδραση στα νησάκια της Καραϊβικής περιλαμβάνει τζακούζι και μασάζ και ύστερα δείπνο υπό το φως των κεριών.

Ocean13

Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ξεχωριστό εξωτερικό χώρο για να μπορούν όλοι οι επισκέπτες να απολαύσουν τον ήλιο ενώ το μήκος της ακτής ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο. Υπάρχει επίσης διαδρομή για τρέξιμο μέσα σε φυτεία, παρέχεται κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα αλλά και εκδρομές για καγιάκ.

Τα μικρότερα δωμάτια, των 57 τετραγωνικών, κοστίζουν από 725 δολάρια τη βραδιά.

Ocean14

Makepeace Island, Αυστραλία

Το νησάκι- επιτομή της αγάπης, γλυκανάλατης ή μη, είναι αυτό που έχει το σχήμα καρδιάς στα ανοιχτά της ακτής του Κουίνσλαντ.

Ocean15

Ανήκει στον Ρίτσαρντ Μπράνσον και μπορεί να φιλοξενήσει έως 22 επισκέπτες σε τρεις ευρύχωρες βίλες. Διοργανώνονται οινογνωσίες και κρουαζιέρες στο ηλιοβασίλεμα ενώ αν κάποιος θέλει να μην μοιραστεί τις διακοπές του μπορεί να κλείσει ολόκληρο το νησί.

Η ελάχιστη διαμονή είναι δύο βραδιές. Η αποκλειστική χρήση όλου του νησιού κοστίζει 2.300 ευρώ τη μέρα συν 420 ευρώ το άτομο, τιμή στην οποία περιλαμβάνονται γεύματα, μετακινήσεις και δραστηριότητες.

Ocean16