Τα ποτάμια, τις λίμνες, τα κατάφυτα τοπία της πατρίδας του και την καθημερινότητα των πολιτών της θέλησε να φωτογραφίσει ο πιλότος Shamim Shorif Susom από το Μπαγκλαντές και μάλιστα από ψηλά.

Πέταξε λοιπόν πάνω από τη χώρα της Νότιας Ασίας αποτυπώνοντας με τρόπο μοναδικό τις καθημερινές στιγμές στη ζωή των κατοίκων έξω από την πρωτεύουσα Ντάκα. Εκεί που οι χωρικοί ζουν σε απόλυτη εξάρτηση από τη Γη και οι ψαράδες πλέουν κάθε μέρα στις λίμνες και τα ποτάμια με τις παραδοσιακές βάρκες τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Susom μεγάλωσε σε χωριό και μετακόμισε στη Ντάκα για να σπουδάσει. Τελικά έγινε πιλότος, δεν ξέχασε όμως ποτέ τις ρίζες του. «Είμαι τυχερός που μπορώ να πετάξω, τυχερός που μπορώ να δω το χωριό μου, να δω τη ζωή μου στην πόλη από διαφορετική οπτική. Είναι σαν να ξαναεπισκέπτομαι τη χώρα μου, το παρελθόν μου, την παιδική μου ηλικία».

bangladesh1 bangladesh2 bangladesh3 bangladesh4 bangladesh5 bangladesh6 bangladesh7 bangladesh8 bangladesh9 bangladesh10 bangladesh11 bangladesh12 bangladesh13 bangladesh14 bangladesh15